Selecteer een pagina
Julianadorp aan Zee

18-5-2021

3:33

Om helemaal heel te worden zal ik fysiek weg moeten bij D. Ik kan niet leven met jouw ziel en fysiek met D. Dan blijf ik gesplitst. Dan kan ik niet heel worden. Om dat wel te worden zal ik nu alleen moeten zijn. Heel met mezelf om dan helemaal heel te worden, samen met jou.

Maar soms denk ik echt wel WTF moet ik dat nu nog allemaal meemaken op deze leeftijd.

Maar het leven had iets anders in petto voor mij en vond dat ik nu, in dit leven, nog heel moest worden. Ik bedacht me gister dat mijn hele leven mensen mij altijd inschatte op ongeveer 3 jaar jonger…dat klopt nu, jij bent 3 jaar jonger… Maar deze laatste stap naar complete heling vind ik wel de moeilijkste.

Loslaten in Liefde…maar toch.

Ik weet wat ik heb en ben tevreden. Ik zou als ik jou niet ontmoet had heel goed kunnen leven. Maar ik had waarschijnlijk wel veel meer fysieke klachten gehad. Die heb ik nu helemaal niet meer, hoe bizar en mooi. Ik gebruik ook geen medicijnen of aanvullende vitamines meer. Ik heb geen krampen in de benen meer en voel me echt gezond. Het is zo bijzonder dat een mens zichzelf zo goed kan helen.

Als ik alleen wegga met de camper gaan er weer nieuwe dingen op mijn pad komen. Ik voel ook dat ik wil gaan werken en uiteindelijk financieel onafhankelijk wil zijn. Ik weet alleen nog niet in welke vorm dit is. Ik wil absoluut niet ergens binnen, op een kantoor van 9-5 gaan werken…maar wat dan wel? Ik ga maar eens beginnen om mijn dagboek uit te werken. Ik heb gister een laptop met Word gekocht. Dus geen excuses meer…en ik ga lekker aan de gang als ik met de camper weg ben. Zo kan ik mijn eigen tijd indelen en weer even opnieuw zelf verwerken in welk proces ik ben terecht gekomen nadat ik jou ontmoet heb. Dat is nu bijna 2 jaar geleden.

Wat was het trouwens weer heerlijk om gisteravond samen te zijn. Twee keer zo dichtbij elkaar gekomen. Wat is een ziel toch sterk. Nu moet alleen nog maar mijn lichaam meekomen. De laatste stap naar heling van mezelf ♥

Pfff…een lastige en zware. Maar ik voel dat ik D. en de meiden echt niet kwijtraak en dat is een geruststellende gedachte. Dit is toch nog ego, angst om ze kwijt te raken ♥

9:26

Wat zou ik graag even bij je willen zijn, je aanraken, je zachtheid voelen, je strelen, je zoenen en knuffelen. Wat zou dat heerlijk zijn.  Hoe lang nog? En hoe zouden we elkaar voor de eerste keer weer ontmoeten? Wat zouden we zeggen tegen elkaar? Het lijkt me heel vreemd ook wel om elkaar weer te zien terwijl we weten dat er heel veel gebeurd is tussen ons zonder 1 woord te wisselen. Hoe bijzonder en bizar is het eigenlijk. Ik ga echt ruimte maken voor jou, ik wil echt vrij zijn om bij jou te kunnen zijn. Ik weet het…het kan nog best even duren…Maar wat verlang ik naar jou en ik voel dat jij ook heel erg verlangt naar mij. Wij willen allebei heel graag bij elkaar zijn ♥ Alleen maar ZIJN ♥ Volgens mij hoeven we niet eens iets te zeggen. Maar eigenlijk zou ik alles willen weten van jou. Wie ben je? Ik ken je ziel en die is lief, warm, zacht en aardig. Maar wie ben jij als aards persoon? Dat zou ik echt graag willen weten. Soms denk ik dat we elkaar misschien niet eens echt aardig vinden in real life…maar dat is denken, ego. Ik voel dat dat niet klopt. Jij bent mij, dus lief, aardig, zacht en warm.

Ik hou van mij, ik hou van jou ♥

 

 

 

Translate »