Selecteer een pagina
Art Matisse

16-5-2021

Wat gebeurde er vannacht met de ziel/onze ziel?

Rond 0.00 kreeg ik een heel vreemd gevoel, beetje eng. De ziel was onrustig en ging helemaal door me heen. Mijn benen gingen schoppen en er was onrust in mijn lijf. Ik had het gevoel dat dit niet van mij was, maar uiteraard was dit ook van mij.

Maar wat was het? Ik kan het niet verklaren. Was het verdriet? Boosheid? Frustratie dat het niet snel genoeg gaat? Ik weet het echt niet. Maar dat het raar voelde is duidelijk. Ik had ook het gevoel dat ik helemaal in bezit werd genomen door de ziel en omhooggetrokken werd. Ik ben gister niet heel veel met je bezig geweest en had het gevoel dat ik afstand kon nemen.

Ik had een art workshop bij een vriendin. Kleuren, schilderen en knippen met Matisse. Ik heb het niet afgekregen en was er ook niet helemaal tevreden mee. Ik had het gevoel dat ik niet kon doen wat ik zelf wilde doen. Ik ga er thuis nog eens rustig naar kijken of ik het af kan maken. De kleuren groen/paars/oranje zijn het thema. Terwijl van tevoren in mijn hoofd de primaire kleuren zaten. Openstaan voor verandering maar het voelde niet helemaal goed.

Ik heb wel moeite met hoe het gaat nu en ik voel dat er een belangrijke stap gemaakt moet worden maar dat ik het niet kan. En weer allemaal beren op de weg zie…

Ik zie erg uit naar alleen weg met de camper.

Ik wil graag iets artistieks maken met kleuren. Daaraan denkend word ik blij. Ik ga dit maar eens onderzoeken.

 

Translate »