Selecteer een pagina
Oman-Wahiba Sands

10-5-2021

Ik wil me gaan richten op mijn Kundalini energie. Als ik je voel wil ik je heel diep gaan ‘weg’ ademen zodat jij niet meer in mijn energie zit. Ik ga kijken of dat lukt. Ik wil vrij zijn en me vrij voelen en mijn eigen pad gaan uitstippelen. Dat pad begint zich langzaam te openen en ik weet wat ik wil. Ik verheug me erop om vaker alleen met de camper weg te gaan en vaker alleen te zijn. Maar ik blijf het ook heel fijn vinden om mensen om me heen te hebben. Maar ik heb een fijn leven en mijn leven wil ik nog fijner maken met nog meer liefde.

Tijdens mijn Reiki (2) oefeningen geef ik mezelf steeds meer kracht. Ik wil gaan leven vanuit mijn eigen sterke kracht en deze energie later ook gebruiken om anderen die daarvoor open staan te helpen door mijn warme positieve helende energie door te geven.

Het komt goed, het is goed ♥

21.30

OMG Terugkomdag van Reiki 2.

Het eerste wat nu in mij opkomt; wat zou ik graag een Reikibehandeling willen hebben van iemand die HEEL is en die positieve energie kan sturen en helemaal openstaat.

Toen ik bij de cursus binnenkwam voelde ik mijn hart bonzen en dat stopte niet…Wat een verwarrende energie hing daar en ik voelde weer alle energieën van anderen. Daar moet ik me voor af leren sluiten.

Maar als je tijdens een oefening met 3 personen 1 persoon moet gaan behandelen is dat mijnsinsziens belachelijk en schiet het zijn doel voorbij… Dat is in ieder geval voor mij, als je helemaal open staat. Ik vond het niet prettig. Het hart bleek dus van een ander te zijn. Het gevoel dat het niet van mij was, dacht ik al wel en dat werd bevestigd toen hij zei dat het van hem was nadat ik hem behandeld had. Mijn hart was na de behandeling rustiger. Hoe bizar is dat.

Toen ik zelf behandeld werd, werd ik niet rustiger. Ik vond het niet echt prettig en werd niet ontspannen. Ik werd alleen maar onrustiger. Was dit van mij? Ik wist het allemaal even niet. Mijn behandeling op de schouders en de bovenrug op iemand heeft wel zijn uitwerking gehad. De bovenrug was heel warm en na regelmatig afschudden ging dat beter. Dus het heeft zijn doel bereikt. Verder hoef ik er niets mee. Ik was blij dat ik daar weg kon en vond het geen prettige omgeving om Reiki te doen.

Te veel energieën waar nog te veel mee moet gebeuren. Dat werkt niet in zo’n ruimte met zoveel mensen. Eén op één zou ik met iedereen wat kunnen maar ik voelde totaal niet de behoefte. Het was echt heel verwarrend voor mij. Ik ben blij dat Reiki 2 klaar is. Nu lekker weer zelf aan de gang. ♥

Ik weet nu ook dat ik mijn aura moet beschermen. Ook wil ik jouw energie proberen weg te ademen. Ik wil echt het energiekoord met jou even laten vieren. Het is allemaal te ingewikkeld en ik wil echt mezelf eerst echt goed en vrij voelen.

 

Translate »