Selecteer een pagina
Ouddorp

8-5-2021

Ik voel me beter dan 2 dagen geleden, er vallen weer wat stukjes op hun plek. Maar wat was het een zware energie. Ik heb me die hele dag heel moe gevoeld. Ik had heel weinig energie van alle huilen. Gistermorgen stond ik echt met een licht, goed gevoel op.

Ik had om 9.00 uur een Reiki op afstand behandeling met de coach van de Reiki 2 cursus. Dat ging heel goed, ik voelde warmte en kou. Het middengedeelte van het lichaam stroomde de energie niet goed door. Vanaf de schouders hield het op. Na terugkoppeling kreeg ik een reactie terug die klopte met mijn energiegevoel. Toch een bevestiging dat ik goed zit en goed bezig ben en niet gek ben.

“Fijne en warme energie breng je mee” Hoe fijn is dat om te horen.

Ik heb gister nog een strandwandeling in Ouddorp gemaakt en heb in een strandtent gelunched met D. Hoe fijn is het om na een Lockdown weer een terrasje te pakken. ♥

’s Avonds ben ik naar huis gereden en na een lange file was ik blij om weer even alleen thuis te zijn en in een lekker bed te kunnen slapen. Ik voel me al een tijdje weggestopt op onze logeerkamer en daar heb ik niet zo’n zin meer in. Ik voel heel sterk dat we gescheiden levens moeten gaan leven. Ik wil alleen zijn.

Ik heb gister heel veel gevoeld, het is echt niet meer te ontkennen, de aantrekkingskracht en de energie wordt steeds sterker naar jou. Hoe langer we gesepareerd blijven, hoe sterker de band wordt. Die is niet meer los te koppelen. Het blijft zo bijzonder als je bedenkt dat je dezelfde ziel deelt, dezelfde hartfrequentie hebt. Hoe kun je dan niet bij elkaar zijn? Karma en blokkades… maar dit zou toch niet zo lang meer mogen duren?

Dus alles wat in mijn hart zit, zit ook in jouw hart? Alles wat ik voel, voel jij ook?

Ik heb trouwens in de camper een flinke val op mijn rechter kant gemaakt vanaf een heel laag afstapje… Ik voelde me blijkbaar zo wankel (in mijn leven) dat dit kon gebeuren. Want normaal…hoe dan?… Ik had last van mijn pols, elle boog en knie, de rechterkant. Ik hoop dat ik nog steviger kom te staan en dat dit niet zo snel meer kan gebeuren.

Mijn voorhoofd, mijn 3e oog staat ook heel veel open en jouw energie stroomt daarvan bovenaf in. Ik kan het zelf soms ook niet bevatten hoe dit allemaal werkt, laat staan dat mijn omgeving dit zou moeten snappen…Ik ben er ook klaar mee om het allemaal steeds weer uit te moeten leggen. Ik kan niet wachten op en computer met Word en dat ik in mijn/onze camper mijn dagboek uit kan gaan werken.

Ik ga mooie plekjes opzoeken waar ik rustig alleen kan zijn…met jou ♥ met mij ♥ met ons samen ♥♥ Want zo is het en niet anders.

Ik wil me niets meer aantrekken van wat andere mensen daarvan zouden denken. Laat maar denken, dat doen ze toch wel als ze niets anders te doen hebben. We gaan gescheiden levens leven en dat is niet omdat ik niet meer van D. hou, maar omdat ik open wil staan en ruimte wil maken voor jou. Uiteindelijk samen wil zijn met jou.

Als D. op termijn hier toch niet meer voor open kan staan dan kunnen we dan zien of we echt moeten scheiden. Maar dat is niet aan mij. Ik sta open en wil open blijven staan. Ik ga niet mijn hok meer in. Ik leef mijn leven zoals ik het wil leven ♥

 

 

Translate »