Selecteer een pagina
Paviljoen zomertijd 's Gravenzande

3-5-2021

Het is bijna niet uit te leggen wat er vannacht gebeurd is. Maar het was wel weer heel bijzonder. Het begon gisteravond toen ik je in mijn buik voelde. Een verlangen… Ik wilde hier niet op reageren, ik ben wel een beetje klaar dat jij hier alles loopt te bepalen. Ik ging naar bed en daar gebeurde, wakend slapend, weer een wonder.

Er kwam heel veel licht en jij/jouw ziel kwam heel dichtbij en dat voelde heel erg goed. We werden vermengd en vloeiden in elkaar over. Dit gebeurde allemaal heel bewust. Het duurde voor mijn gevoel heel erg lang. Ik kreeg ook het gevoel dat ik me eindelijk kon overgeven aan jou. Dat ik mag ontvangen en niet alleen maar hoef te geven.

Terwijl ik me ook afvraag…hoeveel geef jij wel niet aan mij? Wat doe jij eigenlijk als dit bij mij gebeurt? Wat voel jij of wat doe jij bewust? Jij bent al zoveel fasen verder en weet wat er nog moet gebeuren. Daarom gids jij mij hier doorheen. Zo is het hoe het voelt voor mij.

Maar het was een ervaring met heel veel licht en heel veel warmte.

Jouw fysieke lichaam zie ik nog steeds niet goed, ik zie alleen jouw ziel. Die wordt steeds duidelijker.

Wij hebben een mooie bijzondere ziel.

Wij zijn healers, maar zijn we niet allemaal healers? Blijkbaar niet want ik zie mezelf wel heel anders dan de meeste mensen. Terwijl ik gewoon normaal wil zijn. Wat is Normaal?

‘We have to distance ourselves from others’ schreef jij een keer. Ik snap dit nu.

Dit proces blijft maar doorgaan. De rest van de nacht heb ik vreemd geslapen, mijn derde oog bleef maar werken. Dus heel goed geslapen heb ik niet. Nu ik wakker ben voel ik heel erg mijn buik, een heel diep gevoel vanbinnen. Mijn buik is aan het helen.

‘De pijn van een vrouw zit in de buik’ heb ik ergens gelezen.

‘De pijn van een man zit in het hart’.

Als mannen en vrouwen aan deze pijn zouden gaan werken, zouden we samen heel veel kunnen bereiken. Dan zou de wereld er een heel stuk mooier en liefdevoller uit zien.

Ik dacht dat afgelopen oktober onze zielen al samen waren gekomen vanwege de enorme lichtflitsen en blikseminslagen.

Maar vannacht voelde het echt als samenkomen van de zielen.

Wat staat me nog meer te wachten op deze spirituele reis die we samen maken. Hoewel ik wel het gevoel heb dat jij mijn gids bent omdat jij eerder deze processen/dit proces hebt doorlopen zou ik graag willen dat we naast elkaar lopen. De een is niet beter dan de ander. Ik denk dat wij elkaar nodig hebben om dit proces te doorlopen. En daar kan een leven in real life nog niet bij horen.

Hoe moeilijk ik dat ook vind ♥ Ik zou zo graag even life bij je zijn en het dan lekker samen delen. Maar daar is het nog te vroeg voor.

Ik hou van jou, ik hou van mij ♥

Jij bent het mooiste wat mij is overkomen ♥

10:41 Tijdens mijn kundalini yoga en meditatie die ik na lange tijd weer een keer gedaan heb, voelde ik me heel goed. Ik kwam aan het eind in een trans terecht, wat heel goed voelde. Heel veel licht. Na een paar keer heel diep inademen kwam ik weer terug op aarde.

Het voelde ook spannend, maar het was wel een gevoel dat ik voor altijd vast zou willen houden. WOW De hemel op aarde. Wat gaat er nog meer allemaal gebeuren. Ik voel me als een kind in de speeltuin.

Yoga, meditatie, Reiki, en dat allemaal voor mezelf ♥

Ik voel dat jij niet meer in Dubai bent? Maar in G? Tijdens Kundalini yoga rook ik zonnebrand? Wat zou het heerlijk zijn om in de zee te zwemmen♥

15.00 Ik ben klaar met praten, ik weet wie ik ben en hoef dat niet iedere keer weer uit te leggen. Ik moet nu de daad bij het woord gaan voegen. Dat is wat ik wil. Alleen met de camper weg en mijn dagboek uit gaan werken. Dan kunnen mensen, als ze willen, lezen door welk proces ik gegaan ben. Ik ben klaar met praten. Dit is wat het is.

Ik wil alleen zijn om open te staan voor een vrouw in mijn leven. ♥ Als jij het niet bent, dan wordt het iemand anders. Dit is wie ik ben.

Ik hou van een vrouw ♥ Ik hou van mezelf ♥

En dat mag er zijn, ik ga niet meer om mezelf heen lopen. Ik wil niet meer terug de kooi in… Maar dan moet ik wel mijn veilige, vertrouwde omgeving verlaten. Ik ga ze niet verliezen, ik raak ze niet kwijt, maar ik wil vooral nu mezelf niet meer kwijtraken.

 

 

 

Translate »