Selecteer een pagina
Brouwersdam

5-5-2021

555 Vrijheid, verandering en avontuur.

10-11-1964 is opgeteld het cijfer 5 VRIJHEID

Ik wil niet meer in cirkels ronddraaien maar iets gaan doen nu. Tijdens mijn Reiki-buik behandeling geef ik mezelf kracht, mijn handen worden geleid naar mijn voorhoofd. Bij mijn 3e oog voel ik een druk. Dit wil ik weghalen. Jij loopt jouw pad, ik loop mijn pad. 

Ik ben heel blij met mijn leven nu en zou met niemand willen ruilen. Terwijl ik dit denk komen de tranen en worden mijn handen heel warm en moet ik ze afschudden. Dit is niet meer het leven dat ik wil maar ik kan jou er nu even niet bij hebben. Vannacht heb ik je ook een paar keer gezegd dat je even bij jezelf moet blijven en geen druk op mij moet leggen. Het is goed zo. Ga je eigen gang. Sneller kan ik het niet doen.

Ik ga vanmiddag naar D. in Brouwersdam waar hij met de camper staat. Ik ga daar ook 1 of 2 nachtjes slapen. Ik ben heel benieuwd en hoop dat ik vanuit mijn kracht en mijn zijn kan praten. Ik wil mezelf licht blijven voelen. Ik kan en wil niet meer terug naar het oude (leven). Je kunt het leven niet controleren, ik heb het leven van buitenaf geleefd en wil het nu van binnenuit leven.

Je levenspad ligt niet vast en je hebt niet alles onder controle. Je denkt dat je alles kunt controleren.

Je zielspad ligt vast en je hoeft ‘alleen maar’ te ZIJN.

Controle zit in je hoofd en als je die controle loslaat donder je eerst in een heel diep gat. Maar als je jezelf hebt gevonden kun je er zijn met je gevoel en vertrouw je erop dat het goed is en dat jij goed bent.

Leven vanuit mijn gevoel, dat is wat ik nu wil. Dat zal ik heel duidelijk moeten aangeven. Ik ga niet het hok meer in en vastzitten, ik ben los, ik ben vrij. Ik wil vrij zijn en blijven en daar wil ik naar gaan leven.

Alleen ik bepaal nog maar hoe ik mijn leven ga leven. Dit kan ik niet vaak genoeg opschrijven. Want dat is wat ik voel. We zullen echt nog wel wat hobbels over moeten maar het kan nooit meer zo zwaar zijn dan het is geweest.

Toch blijft af en toe de duisternis terugkomen, een waas over mijn leven. Die waas trekt steeds verder weg, er moet nog meer plek komen voor het licht. Het Licht moet gaan overheersen. Het Licht wil ik leven. In het Licht wil ik leven. Zijn wie ik ben, in dat volle Licht. Laat mezelf maar gloeien, branden, zien. Maar om nog meer Licht te zijn zal ik wel veel meer alleen moeten zijn/ willen zijn.

Soms vraag ik me wel eens af, hoeveel mensen zouden het gezien hebben dat ik ‘anders’ was en dat ik niet mijn ware leven leefde? Maar als ze het al gezien zouden hebben, hebben ze er niets van gezegd. Want dat doe je niet.

Ik heb natuurlijk ook nooit het achterste van mijn tong laten zien. Er zat altijd een heel diep geheim binnen in mij. Daar heb ik een hele dikke muur omheen gebouwd en door mijn ontmoeting met jou is dat hele huis ingestort.

Dat huis/ mijn huis had helemaal geen goed fundament. Het was niet gebouwd op de waarheid. Dus door het tot onder de grond af te breken, kom je bij je eigen kern, je eigen waarheid. Dan kun je langzaam, steen voor steen opbouwen. Ik hoef nu alleen nog maar de slingers, de gordijnen op te hangen. Het huis aankleden. Maar niet te veel want ik wil mijn eigen tempel rustig houden. Die tempel kan wel overal staan of wonen en leven. Het wordt een reizende tempel maar niet meer op de manier waarin ik het gedaan heb.

Maar ik kan vanaf nu overal gelukkig zijn. Ik wil alleen niet meer te veel verkassen en altijd wel een plekje hebben waar ik terug kan komen.

Maar dat hoeft niet één plek te zijn♥

 

 

Translate »