Selecteer een pagina
Blije ziel

30-4-2021

Het blijft bizar. Ik kan met heel veel mensen over mezelf praten. Over spiritueel ontwaken, spiritueel zijn, geaardheid. Maar ook al staan mensen open voor mij en luisteren ze naar mijn verhaal, het valt toch niet te begrijpen wat er tussen mij en mijn twin gebeurt. Het wordt voor mij alleen maar mooier en steeds duidelijker welk pad ik wil gaan, of welk pad ik al aan het bewandelen ben.

Gisteravond waren de zielen heel blij. Ik heb me echt geconcentreerd met mijn hart en gevoel op jouw ziel. Mijn ziel…

Ik werd zo blij ♥ Ik wil dansen, zingen, koffiedrinken, wijn drinken, zoenen, vrijen…alles, als die ziel maar blij is. Hoe mooi ♥ Wat een geluk ♥

Maar ik voel ook dat ik eerst hier thuis moet afronden. Ik voel dat ik hier spiritueel niet gevoed wordt en dat gaat niet meer werken. We zullen gescheiden levens gaan leven en vooral praktische zaken samen delen.

Ik wil leven met mijn twin, met mensen die ook spiritueel zijn. Die zijn er nu nog niet veel op mijn pad, maar dat gaat wel komen.

Hoewel ik er veel over praat, blijft het een proces dat je helemaal alleen moet doen. Het voelt alleen. Alleen als ik jouw ziel voel, voel ik me niet alleen.

Wat een fijne, mooie, lieve, warme ziel delen wij♥

Ik begrijp ook echt wel dat mensen dit niet begrijpen als ik dit vertel. Maar dit is toch echt de waarheid, pure onvoorwaardelijke liefde. Hoe bijzonder maar wat een zwaar maar mooi proces. Ik zou nu ook liever alleen zijn, dan kan ik echt zijn.

Hier in mijn gezin voel ik me meer alleen in alleen zijn. Ik wil vrij zijn en alleen maar doen wat ik wil, daar heb ik hard voor gewerkt (zonder geld te verdienen) en dat verdien ik ook.

Ik mag gaan nemen en tegelijkertijd weet ik dan ook dat ik heel veel kan gaan geven. Ik voel me goed en zou dat vast willen houden. ♥

 

 

 

Translate »