Selecteer een pagina
Dubai Kite beach

27-4-2021

Ik krijg nog maar van weinig mensen de energie die ik nodig heb. Ik voel me alleen in en met mijn energie. Ik geef mijn energie en hoef daar ook niets voor terug. Het is fijn als mensen zich door mijn energie beter gaan voelen. Maar de energie die ik van anderen nodig heb is moeilijk te krijgen.

Ik wil gaan lezen over 6/7e dimensie en dan gaan er hele andere dingen spelen. Het duizelt me dan voor de ogen.

Ik wil ook gewoon leven maar voel dat alles verandert.

Ik ben niet meer dezelfde Marloes. Ik kom in andere lagen, in andere dimensies. Ik was vanochtend bij mijn twin en ik voelde haar ziel.

Het moment waar voor mij de vonk oversloeg toen we bij elkaar waren kwam bij mij naar boven.

Toen ik haar ziel raakte werd alles licht bij mij. Na het samenkomen begonnen iets verderop de kerklokken te luiden…hoe bijzonder…

Het is koningsdag vandaag en er komt een gedachte bij me op dat de koningshuizen misschien ook wel hun langste tijd hebben gehad. In plaats van verbinding in een land komt er steeds meer een tweedeling en weerstand onder mensen. Gewoon om wie ze zijn verdienen ze te veel geld.

 

 

 

Translate »