Selecteer een pagina
Australië-Flinders Range

28-4-2021

Leef het leven dat je wil leven♥

Laat je niet leven… 

Leef ♥

De Kundalini energie gisteravond, daar kwam veel licht door…super volle maan. De kundalini energie maakte dat ik me heel gelukkig voelde. Nu rustig uitbouwen en dit gevoel proberen vast te houden. Dit voelt als hele fijne energie, kracht!

Ik ga leven naar deze kracht, met deze Kundalini-energie.

Ik wil mijn kracht en energie doorgeven aan anderen. Als ik in contact ben met anderen ben ik daarna niet moe. Het geeft mij juist energie en ik voel dat ik de ‘raderen’ laat draaien bij anderen, dat ze na gaan denken over zichzelf. Ze worden misschien wakker geschud. Ik hoef alleen maar mezelf te zijn en kan mijn verhaal vertellen en dan brengt het al wat te weeg bij anderen. Ik hoef daar dan zelf niets mee. Dat is aan de ander, dat is niet aan mij.

Ik kan mijn energie geven maar hoef er vervolgens niet aan te werken. Ik ben mezelf en een ander voelt die energie als die open staat voor mijn energie.

Dankbaar dat ik dit mag doen, dankbaar dat ik ben ♥

 

 

 

 

Translate »