Selecteer een pagina
Oman Wahiba Sands

24-4-2021

De zon schijnt, ik voel me licht, tegelijkertijd voel ik ook verdriet omdat ik nog meer los moet gaan laten. Mijn oude leven loslaten, ik wil alleen zijn en veel tijd met mezelf gaan doorbrengen.

De kundalini energie doet zijn werk, vanochtend voelde ik veel licht en sidderingen door me heen gaan. Ik voelde me ook heel dicht bij mijn twin. Een en al licht samen. Wij zijn apart heel veel licht, maar samen nog meer en dat gaan we een keer samen uitstralen. ♥

Het is nu nog te vroeg, maar het blijft mooi en bijzonder, maar het is zeker niet makkelijk. Het is een zwaar pad om te bewandelen en er is veel wat karmisch verwerkt en losgelaten moet gaan worden.

Dan is er licht en een vrije geest en een vrije ziel.

Woooh…ik kan niet wachten.

Is er eigenlijk een einde aan een spirituele ontwaking? Wanneer ben je echt spiritueel ontwaakt? Is er altijd wel iets waar je aan moet werken? Ik voel steeds meer licht en liefde maar ook dat ik nog steeds meer in mijn kracht mag gaan staan.

Maar ik wil niet meer vechten voor van alles, het wordt ook tijd om echt te gaan genieten van wie ik ben. Gaan ontvangen wat ik verdien. Ik heb er mijn hele leven en vorige levens hard voor gewerkt om nu eindelijk te mogen zijn wie ik ben. Wij hebben het onszelf in dit leven niet makkelijk gemaakt. Maar dit is ons leven en hier moeten we het mee doen.

We hebben totaal geen invloed op ons eigen leven.

Hoe hard we er ook voor werken en denken dat het leven maakbaar is en wij zelf invloed uitoefenen op alles en iedereen om ons heen…Dream on…

We hoeven alleen maar onszelf te zijn en te vertrouwen op het universum en dan komt het allemaal goed.

Helaas doen we dat veel te weinig. Als we dat wel zouden doen, zou de mensheid er een stuk mooier uit zien en zouden we allemaal leven vanuit LIEFDE en zou de wereld LIEFDE ZIJN♥

Ik heb er moeite mee dat ik dit niet in mijn eentje kan veranderen maar gelukkig merk en lees ik steeds meer dat er een verandering gaande is onder veel mensen. De grote ontwaking.

Maar is dat niet van alle tijden? Omdat ik nu bewust ben, lees en zie ik er meer over en denk ik dat er daarom wat gaat veranderen?

Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat je liefde voor jezelf hebt en daardoor in je eigen omgeving liefde kunt uitstralen.

Verbeter de wereld en begin bij jezelf♥

 

Translate »