Selecteer een pagina
1 hart-2 harten

26-4-2021

De rest van het gezin gaat een tijdje weg en ik verheug me erop om even een tijdje alleen met mezelf te zijn.

De kundalini energie gaat stromen en er hoeft er geen orgasme te komen om het goed te laten voelen. Het stroomt door al mijn energiepunten en ik kan dit nu vasthouden.

Vannacht heb ik heel lang wakker gelegen, het is bijna volle maan en ik heb lang met mijn benen in O-ligging gelegen. Ik voel dat er wat moet gebeuren met de heupen en de hamstrings. Ik voelde allerlei tintelingen vanuit de tenen naar boven. Het was een bijzonder gevoel. Het gebeurde vooral aan de linkerkant, de vrouwelijke kant. Maan- vrouwelijk?

Mijn hart, 1 hart met mijn twin, maar het zijn 2 harten en er is 1 ziel die er met liefde dwars doorheen gaat. ♥♥ Zo voelt het nu.

Deze 2 harten kunnen apart leven maar zijn beter af als ze samen zijn. ♥

Het voelt echt als het hebben van dezelfde hartfrequentie maar dan op zielsniveau. Ik weet echt niet waar mijn twin nu is en wat ze precies doet en wat ze in haar leven allemaal heeft gedaan. Hoe bizar blijft dat toch.

Op fysiek niveau zijn we niet bij elkaar en misschien gaat dat ook nooit gebeuren. Misschien is zij mijn spirituele gids die straks gewoon afhaakt. En dan verder gaat met haar eigen missie.

Ik ga verder met mijn missie en mijn eigen leven leven. Dingen doen die ik wil doen vanuit mijn hart.

Ik wil vrij zijn, vrije geest, vrije ziel.

Ik voel me goed terwijl ik maar kort geslapen heb. Mijn twin voelt nu iets verder weg, op afstand nu. Dat wil ik graag even houden zo ♥

 

 

Translate »