Selecteer een pagina
Camper

23-4-2021

Wat een verdriet tussen mijn 2 zelven. Maar ik wil mijn authentieke zelf zijn. Vrij zijn. Een wilde bloem die in vrijheid groeit en bloeit en niet die nette keurige bloem die netjes in een perkje in een Nederlandse tuin staat te bloeien.

Ik wil een open bloem en open zijn.

Vanochtend had ik mijn kundalini ervaring, een orgasme vanuit je buik, opengaan, open energie. Dat is zo bijzonder. De hemel op aarde. Ik zou dit de hele dag willen vasthouden. Ik voel de energie van top tot teen, en verder. Hoe mooi is dit. Ik denk dat het nog meer open kan. Maar dit is een begin.

Ik voel wel de pijn van D. en ik weet niet hoe het gaat als ik echt weg zou gaan bij hem. Maar ik wil echt meer tijd voor mezelf en meer alleen zijn.

We hebben vandaag de camper opgehaald en er een stukje in gereden. Het voelde voor mij als een stukje vrijheid dat gaat komen. Ik voel wel dat Nederland te klein is voor een camper (voor mij) Er zijn zoveel beperkingen en regels en ik zal dan ook niet alleen in Nederland blijven met de camper. Maar ik voel me wel heel goed als ik aan het rijden ben in deze camper.

Ik voel al wel dat wij de camper niet vaak samen zullen gaan gebruiken, hoewel D. zich dat natuurlijk heel anders had voorgesteld. En ik ook…

Ik wil echt mijn eigen leven gaan leiden, vanuit mijn eigen kern, vanuit mijn buik, mijn gevoel. Stapje voor stapje kom ik daar dichterbij.

Translate »