Selecteer een pagina
Flevopolder

17-4-2021

Ik voel me goed, ik krijg je alleen niet uit mijn onderbuik. Ik probeer het maar weg te ademen en Reiki toe te passen en te magnetiseren. Maar het verlangen in de onderbuik blijft. Ik hoop echt dat dit minder gaat worden als ik nog meer mijn eigen pad ga bewandelen.

Ik merk in mijn contacten dat mensen geraakt worden als ik mijn verhaal vertel. Ik voel ook de energie die een ander persoon uitstraalt als die tegenover mij zit. Regelmatig is dat zware energie. Wat zou ik dat graag wegnemen bij mensen. Maar door het uitstralen van mijn energie doe ik dat misschien al een beetje. Verder is het niet aan mij wat anderen willen met hun eigen energie.

Ik zou graag verder willen met Reikibehandelingen aan mensen geven om ze wat lichter te maken en weer meer energie te geven. Blokkades die mensen hebben een beetje lichter maken zodat energie weer kan gaan stromen. Daarnaast moet ik nog steeds wel mezelf ook in de gaten houden en mijn rust pakken. Dat lukt steeds beter.

In contact zijn met anderen geeft mij steeds meer energie in plaats van dat het mij energie kost.

Ik zoek nog wel naar balans tussen geven en nemen.

Translate »