Selecteer een pagina
Malediven

10-4-2021

Gister Reiki 2 workshop gedaan. Weer 4 keer meer energie… Ik heb ook weer alle energieën gevoeld van iedereen. Ik was heel moe aan het eind van de dag. Maar het was wel weer heel goed om te doen en ik ben ook heel dankbaar dat ik dit mag doen. De energie was ‘warmer’ dan bij de Reiki 1 groep. Na een tijdje merk en voel ik toch dat er nog heel veel werk aan de winkel is voor veel mensen, maar ook bij mezelf. Ik heb mijn verhaal gedaan en gesproken over wie ik ben en dat voelde goed.

Toch kwam later het besef dat er toch weer even wat kindspijn naar boven kwam. Onbegrepen voelen… Dit woord kwam in deze groep een aantal keren naar voren. Later tijdens oefeningen kwam die ook bij mij en ik werd daar wat emotioneel van.

Jezelf in je jeugd anders voelen, onbegrepen voelen en niet kunnen laten zien wie je was/bent. Of niet durven laten zien en horen, niet voor jezelf opkomen. In de groep gister deed ik dat wel maar ik ‘voelde’ van de meerderheid van de groep een gevoel van onbegrepenheid. Dit is mijn gevoel en ik heb dan de neiging om mijn mond maar dicht te houden. Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan maar toch denk ik dat veel mensen mij niet snappen. Dus ik moet het blijven zeggen omdat het dan misschien wel ook anderen kan helpen in hun proces.

Maar dit was toch weer even een stukje verwerking van mijn kindspijn.

Tijdens de cursus heb ik een behandeling gedaan op afstand. Die persoon heeft teruggekoppeld dat ze heel duidelijk mijn energie heeft gevoeld. Tijdens haar behandeling aan mij voelde zij mijn nek en rechterarm. Misschien was dit van haarzelf? Ik zag bij haar heel veel licht in het hoofd, zij zit op het spirituele pad, maar zit nog heel erg in haar hoofd. Haar nek (bij mij) was heel warm, heb ik afgevoerd.

Wat ik nu weet is dat ik kan magnetiseren. Dat is anders dan Reiki. Heb ik zowaar 2 tools in handen ♥ Hoe mooi.

Toch wil ik voor mezelf nog meer balansen. De energieën komen nu wel even heel hard binnen. Van anderen en de universele energie. Even pas op de plaats en even in rustmodus. Het is heavy allemaal, maar ook supermooi dat ik dit mag doen. Dankbaar♥

Vanaf nu 21 dagen Reiki, 10 minuten per dag,  met symbolen oefenen en daarnaast 5 dagen iets tussen je handen behandelen. Denkbeeldig of via een foto.

 

Translate »