Selecteer een pagina
Grachten Amsterdam

11-4-2021

Vanochtend moest ik veel energie kwijt, 2 keer in de hemel ♥ wat een genot. Ik barst van de energie en wil gaan delen.

Ik voel mijn lichaam werken bij mijn linker/vrouwelijke kant na de oefeningen van Reiki 2. Bij de 2e oefening met de handen op mijn schoot probeer ik meer mentale kracht te krijgen en heel goed bij mijn gevoel te blijven. Bij Reiki 2 moet je symbolen gaan onthouden en die dalen langzaam in bij mij. Ik probeer wat te oefenen op afstand en ga voelen wat ik dan voel. Ik ben nog steeds zo blij dat ik dit allemaal mag doen.

We gaan vandaag een paar dagen naar Amsterdam en hoop ook wat te kunnen gaan wandelen aan het strand. Ik heb zin om even bij huis weg te zijn.

Vandaag is mijn eerste dagboek volgeschreven en neem ik daar afscheid van.

Ik ben zo blij dat ik begonnen ben om mijn gedachten op papier op te schrijven. Het is heel fijn voor mezelf en ik hoop dat ik er later ook anderen mee kan helpen. De gedachte komt bij me op om misschien een boek uit te geven? Bedankt dagboek deel 1♥

 

 

Translate »