Selecteer een pagina
Amsterdamse gracht

14-4-2021

Ik begin aan mijn 2e dagboek. We zijn een paar dagen naar Amsterdam geweest, heerlijk gewandeld over de grachten en genoten van eten op onze hotelkamer omdat geen enkel restaurant open was in verband met de pandemie die de wereld over gaat. In het hotel heb ik een heerlijke massage gedaan en even niet te veel met energie bezig geweest en losgelaten wat ik los wilde laten.

Bij ontmoetingen met anderen waar ik mijn mening geef voor een keuze die ik maak of heb gemaakt voel ik dat ik me moet verdedigen. Dit kost me veel energie en dat voelt niet goed. Ik wil gaan leren om hier niet meer op te reageren en de reactie bij de ander te laten.

Leerpuntjes …

Na Amsterdam ben ik een hele dag alleen thuis en geniet ervan. Ik voelde mijn twin vanochtend en wilde niet reageren en toegeven. Maar het gevoel werd op een gegeven moment zo sterk dat ik eraan toegegeven heb omdat ik er anders alleen maar last van zou krijgen. Het was heerlijk en moest daarna even huilen. Ik mis mijn twin zo erg. Maar ik weet ook echt niet hoe wij bij elkaar gaan komen…

Loslaten dus maar weer, in liefde loslaten.

Ik realiseer me dat het heel mooi is dat een mens zichzelf seksueel zo kan ontwikkelen. Openstaan voor jezelf en voor een ander kan ook als je alleen bent ♥

Ik voel dat ik de rest van de dag rustig aan wil doen en dat ik dat nodig heb. Mijn bestelde behandel-massagetafel wordt straks thuis afgeleverd dus ik kan aan het werk…

 

 

Translate »