Selecteer een pagina
Anantara Al Sarab Desert Resort Abu Dhabi

8-4-2021

Gisteravond kon ik niet goed in slaap komen en voel heel sterk dat mijn twin aan mij trekt. Wat wil ze nu? Wat bedoelt ze? En waar is ze? Ik kon haar niet weerstaan en heb haar heel diep van binnen gevoeld. Tot in het diepste van mijn ziel.

Maar daarna kon ik de slaap nog steeds niet vatten. Gelukkig maak ik me daar steeds minder druk om. Ik slaap op andere momenten wel weer beter. Toen ik eenmaal sliep heb ik ook goed geslapen. Ook mijn dromen worden steeds rustiger.

Ik lees dat er veel poortdagen zijn tot 8 april. Ik heb er toch weinig last van en voel me eigenlijk heel goed. Ik wil niet te veel meer lezen wat er allemaal langskomt en lekker op mezelf vertrouwen, hoe ik me voel.

We zijn even naar onze nieuwe camper gaan kijken. Ik ben heel benieuwd in welke vorm ik deze ga gebruiken. Dat heb ik even nog niet op mijn netvlies. Maar dat hoeft ook niet. We zullen wel zien.

De zon schijnt weer na veel sneeuw gister.

 

 

 

Translate »