Selecteer een pagina
Tankstation Düsseldorf

7-4-2021

Ik heb gister de hele dag op bed gelegen nadat ik ’s nachts niets binnen had kunnen houden. Waarschijnlijk een voedselvergiftiging. Ik voelde me ’s ochtends goed maar wel slap en heb de hele dag in bed gelegen en heerlijk gelezen.

Ik voel steeds vaker dat er seksueel echt iets aan het veranderen is. Dit is echt een stukje dat ik alleen met mijn twin wil delen. De hele dag op bed liggend heb ik mijn twin heel sterk gevoeld maar heb ertegen gevochten want ik ben weer even helemaal klaar met dat tweelingzielengedoe. 

Ik voelde een hele sterke aantrekkingskracht van mijn twin maar wilde dit niet beantwoorden. Maar daar word ik dus echt gek van en voel me dan heel slecht want dat gezeur in mijn onderbuik blijft maar doorgaan. Ik heb dit gevoel uiteindelijk wel beantwoord want ik voel dat ik dan van die seksuele energie af moet. Die is dan zo heftig. Niet normaal. Daarna is het rustiger en voel ik me weer beter.

Ik begin er wel van te balen dat de vrouwelijke energie bij een tweelingziel dominant is.

Waarom moet ik die beantwoorden en trekt die aan de touwtjes? De vrouwelijke energie bepaalt hoe het gaat. Daar ben ik wel een beetje klaar mee. Ik wil gewoon normaal contact maar blijkbaar zijn we daar dan nog niet klaar voor. Ik weet niet wat er nog meer moet gaan gebeuren voor het echte contact gaat starten. Ik ben echt wel klaar met deze poppenkast.

Maar als de verwachting is dat ik mijn gezin ga verlaten kan het nog lang duren. Of misschien wel helemaal niet. Ik bepaal wat er nu met mijn leven gaat gebeuren en niemand gaat mij meer zeggen hoe ik het moet doen. Ook mijn twin niet. Als mijn twin geen contact wil zal ze mij echt los moeten laten en zal ik haar los moeten laten.

Maar ja…dat kunnen tweelingzielen natuurlijk niet… Dus accepteren wat er is…pfff

Soms is het zo KUT en moeilijk. Maar ik ben positief en ga lekker door met waar ik mee bezig ben. Niet vooruitdenken maar blijven voelen wat goed voelt met alles wat ik doe.

Het leven is te mooi om het niet te leven.

Het weer zou wat beter mogen, er ligt nu weer een laagje sneeuw. April doet wat hij wil. Gisterochtend voelde ik ‘huilogen’ en ik wist dat dat niet van mij was. Ik heb dit met Reiki weg kunnen krijgen. Of het van mijn twin was of van iemand anders… dat maakt niet uit, maar het was niet van mij.

19:48 NIEMAND GAAT MEER BEPALEN HOE EN MET WIE IK MOET LEVEN.

DAT BEPAAL IK. EN NIEMAND ANDERS♥

Dit is hoe ik het wil, wie op mijn pad meegaat, gaat mee, wie niet, niet. Dat is niet aan mij.

 

 

 

 

Translate »