Selecteer een pagina
Buddha Cambodja

4-4-2021

Vanochtend wakker geworden met een ‘band’ op mijn voorhoofd. Ik wist en dacht meteen, dit is niet mijn energie. Ik ben Reiki gaan doen op mijn warme voorhoofd. Ik heb mijn armen afgeschud en na ongeveer 20 minuten was het minder.

Was dit wel of niet mijn energie? Is dit verdriet? Huilen? Ik voelde me goed daarna. Ik heb toen nog mijn handen op mijn hart en buik gelegd en voelde heel veel lieve positieve energie. Ook voelde ik een soort orgasme van het lichaam. Dat was weer heel bijzonder. Ik heb ook al een tijdje de ervaring dat ik een dubbele ademhaling voel. Of er naast mijn ademhaling nog een andere ademhaling loopt.

Hoe bijzonder is dit toch allemaal.

Dat ik dit allemaal mag ervaren en er heel blij mee ben dat dit gebeurt. Mijn twin en ik kunnen in real life niet samen zijn, maar de momenten van ons samenzijn, zijn met niets en niemand anders te vergelijken. Ik weet ook dat ik dit nooit meer met iemand anders zal gaan delen. Dit hoop ik ook niet want dit is te mooi om op te geven voor iedere andere vorm van liefde.

Hoewel ik ook heel veel liefde voor heel veel andere mensen voel.

Heel veel liefde voor alles dat leeft.

Ik heb vanochtend genoten van de vele vogels die ik kon zien in de nog kale bomen vanuit mijn slaapkamerraam. Dat is ook genieten. Tijdens mijn meditatie zaten ze er en nu ik aan het schrijven ben zijn ze allemaal weg, uitgevlogen ♥ behalve 1 duif ♥

Ik heb me vanochtend ook gerealiseerd dat ik altijd al heel veel liefde heb gegeven aan mensen om me heen. Maar ik heb nooit genoeg liefde gegeven aan mezelf. Ik heb eigenlijk ook nooit mensen dichtbij laten komen die niet goed voelde voor mij. Als dat wel zo was had het te maken met dominantie, macht en dat voelde voor mij helemaal verkeerd. Dat is voor mij koude energie. In ruimtes waar ik binnen kom voel ik ook koude en/of warme energie. Ik voel ook de energie van de personen na een tijdje in een bepaalde ruimte.

Ik vind het heel bijzonder dat ik nu met die energie mag gaan werken en dat het iets heel positiefs is.

Dat dit is wie ik ben, zoals ik ben en dat ik dit mag delen met mijn eigen energie. Delen. Helen door delen.

Zo dankbaar en ik kan niet wachten om meer mensen mijn energie te kunnen laten voelen. Ik word er bijna ongeduldig van. Maar ik moet ook echt mijn eigen energie en gevoel bewaken.

Vaste werktijden zullen er voor mij niet inzitten want energie gaat dag en nacht door.

Fysiek dichtbij maar ook op afstand gaat dit allemaal gebeuren. Het is maar net wat ik doorkrijg. Ik vertrouw volledig op mijn intuïtie. Hoe mooi.

Moet je eens kijken wat er in 1 jaar tijd allemaal gebeurd is en veranderd is.

Ik ben zo trots en blij met mezelf ♥

Ik gun iedereen die lichtbal die door mijn lichaam is gegaan.

Ik ben licht, ik ben liefde, IK BEN ♥

 

 

 

 

Translate »