Selecteer een pagina
Italie Breuil-Cervinia

3-4-2021

Ik heb vannacht een hele grote lichtbal vanuit de kosmos door mijn hele lijf voelen gaan.

Een en al licht ¤ Het was heerlijk warm. En wat een licht. Zo mooi. Als iedereen dit nu eens mee zou mogen maken en mogen voelen. Wow. De wereld zou alleen maar liefde en licht zijn. Hoe mooi zou dat zijn ♥ Ik ben maar een heel klein onderdeeltje in dit grote geheel. Maar ik hoop echt wat van mijn licht en liefde door te kunnen geven.

Het is voor mij wel steeds moeilijker om vanuit 3D- ego met mensen om te gaan en discussies te voeren. Ik wil eigenlijk alleen maar zijn en geen discussies voeren over politiek, nieuws en negatieve berichtgeving in welke vorm dan ook. Ik voel dat ik me steeds meer wil terugtrekken van het nieuws en dat doe ik ook al steeds vaker. Er is veel negatief nieuws, veel negatieve energie. De verkiezingen in ons land en (on)betrouwbaarheid van de regering maar ik voel ook de energie van de hele wereld. Ik probeer steeds weer te aarden want ik kan moeder aarde toch niet redden in mijn eentje.

Ik voel gelukkig steeds meer mensen die wereldwijd verandering willen.

Meer licht en liefde. Het gaat goedkomen, maar het heeft tijd nodig. Stapje voor stapje en heel veel geduld. Zowel op individueel als globaal niveau. Er zitten nog te veel mensen op 3D niveau maar er is echt een verschuiving naar 4D-5D>

Gewoon een aantal reacties die ik om mij heen hoor: Ik ben hard aan het werk achter mijn computer. Ik ben hard aan het werk om online lessen te geven.

IK ben hard aan het werk maar dat ‘zie’ je niet, ik word hier niet voor betaald. Ik ben hard aan het werk met mijn eigen energie en dat is met name ‘s nachts hard werken. Dus overdag het wat rustiger aan doen is niets mis mee en heel begrijpelijk.

Daarnaast probeer ik er te zijn voor mijn naasten.

 

 

 

 

 

 

Translate »