Selecteer een pagina
Srilanka

1-4-2021

Ik begin de dag met 20 minuten meditatie met de zon op mijn gezicht. Ik heb moeite om me te concentreren op de praying middle fingers. Ook kreeg ik weer slaap in mijn voeten. De voetmassage heeft mij heel erg goed gedaan gister. Het was een stevige Thaise massage met een masseuse uit Bangkok-Thailand. Ze sprak bijna geen Nederlands omdat ze nog niet lang in Nederland was. Ik heb Engels met haar gesproken. Ik voelde mijn linkervoet, de spieren naar boven naar mijn hart, solar plexus, 2e teen.

Maar wat een genot zo’n massage.

Toen wij van 2006 tot en met 2012 in Azië woonden heb ik heel veel genoten van allerlei massages. Dit is daar helemaal geïntegreerd in de samenleving. Daar had ik altijd veel pijn bij mijn voetmassages. Maar wat ik nu weet zat het natuurlijk helemaal vast vanbinnen, allemaal blokkades die pijn deden. Na een tijdje kreeg ik een warme rug en warme armen. Het was echt heerlijk.

Ik heb vannacht wel heel lang wakker gelegen en had onrustige benen. Vanaf mijn heupen naar beneden is van alles aan het werk. Ik zou de benen van mezelf willen afschoppen.

Ik neem me voor om de komende tijd maar lekker te werken aan mijn heupen, hamstrings en benen. Weer wat meer yoga voor die plekken, ook yin yoga ga ik doen.

Ik heb gister ook weer van alles doorgekregen. Gaan wij samen werken? Healing? Mensen een fijne tijd bezorgen? Goede gesprekken, nieuwe ontmoetingen? Wat zou dat fijn zijn als we dat samen mogen gaan doen. ♥

Maar ik ga me eerst maar weer op mijn eigen plan werpen. Langzaam opbouwen om mensen te helpen met helen. Ik ben klaar en voel me sterk. Ik werd gister wel heel erg blij van de gedachte dat we samen gaan werken.

Ook heb ik heerlijk in de tuin kunnen zitten, muziek geluisterd, het was warm en ik was alleen. Zo fijn, ik was helemaal gelukkig. Ik ga weer genieten van deze dag die gaat komen.

I am Happy♥

 

 

 

 

 

Translate »