Selecteer een pagina
Cats Dubai

31-3-2021

Ik voel me verscheurd door liefde.

Ik hou zoveel van jou/mij maar ook heel veel van mijn aardse partner D. en wil en kan niet kiezen en ga dat ook zeker nu niet doen. Ik wil mijn leven leven zoals ik het wil, niemand gaat meer bepalen hoe ik het moet doen. Ik wil alleen nog maar met en in heel veel liefde leven.

Wie met mij meegaat op dat pad, heel fijn, maar dat is niet aan mij. Dit wordt allemaal heel helder voor mij. Maar ik weet niet of mijn omgeving dit accepteert. Maar Fuck de omgeving.

Dit is mijn leven dat ik vrij wil leven en de keuzes wil maken die ik wil.

Mijn aardse partner D. is echt mijn zielsmaatje en het voelt heel goed om met hem op pad te zijn. Ik voel me heel vertrouwd bij en met hem. Ik hou van hem. Wij delen heel veel samen en dat is heel fijn en deze liefde voelt heel goed voor mij. Samen delen wij ook twee prachtige mooie dochters en dat zal altijd zo blijven.

Maar alle tijd die wij samen delen is mijn twin ook bij mij. Tijdens onze wandeling gister voelde ik haar aanwezigheid. Zij was bij mij, dus ook bij ons.

Waarom kunnen deze liefdes niet samengaan?

Maar mijn twin is mijn grote liefde, de onvoorwaardelijke liefde en zal nooit meer verdwijnen. Op mijn twin heb ik heel mijn leven gewacht. Ik heb heel hard gewerkt aan liefdesrelaties en heel erg genoten van het leven tijdens al mijn reizen en ontmoetingen. Dit heeft allemaal moeten gebeuren om uiteindelijk bij mijn twin te komen.

Meant to be. Divine timing.

Toen wij Qatar gingen verlaten in 2017 voelde ik heel sterk dat ik niet klaar was om terug te gaan naar Nederland. Maar ik weet nu waarom. Ik heb eerst mijn twin nog op mijn pad moeten tegenkomen. In Dubai.

Ik denk vaak na over hoe onze eerste aardse ontmoeting opnieuw zal plaatsvinden. Waar en hoe? Ik weet het niet, maar ik vind het heel fijn om te weten dat het heel goed zal voelen als ik mijn twin eindelijk zal kunnen voelen in het echt. Mijn twin aanraken en zoenen, daar kan ik over fantaseren. Maar ik zal zeker nog geduld moeten hebben, maar dat is niet makkelijk. Wij zijn nog niet klaar om helemaal samen te zijn. Hoe graag ik het ook zou willen.

Ik heb nog nooit iets zo zeker geweten als dat ik deze liefde voel voor mijn twin.

Tegelijkertijd is dit natuurlijk de liefde voor mezelf. 

Vanochtend weer een meditatie gedaan, ik voel mijn slapende voeten. Vanaf mijn heupen naar beneden voelt het allemaal nog niet helemaal goed. Ik ga vanmiddag voor een voetmassage. Ik ben benieuwd hoe dat voelt nu ik zoveel heler ben.

Het wordt weer een echte zonnige lentedag, dus heerlijk genieten. ♥

 

 

 

 

Translate »