Selecteer een pagina
IJsland

29-3-2021

Gisteren een Reiki terugkomdag gehad. Ik was eigenlijk de enige, of een van de weinige die het 21 dagen echt volgehouden had. Ik wilde het doen en heb tijd. Ik moest niet. We hebben een liggende behandeling gedaan. Ik heb heel veel warmte gevoeld.

Bij 1 iemand ben ik met mijn handen op het hoofd geweest en bij een ander met de handen op de rug. Een erg interessante ervaring. Ik wil me hier echt in gaan verdiepen en ik vind het heel bijzonder wat ik allemaal ervaar. Ook op afstand gebeurt er veel.

Ik merk wel dat ik niet meer iets moet doen als mensen het niet weten dat ik iets doe.

Dit kan niet goed zijn. Ik ben nog aan het zoeken. Misschien kan ik beginnen met mensen in mijn naaste omgeving te behandelen.

Ik barst van de energie, die moet eruit. Ik ben heel warm. Alles stroomt.

Ook gisteravond zijn mijn twin en ik weer heerlijk samen geweest, hoewel ik er niet helemaal zeker van ben. Ik moest zelf ook heel veel energie kwijt. Het wordt steeds spiritueler en meer bijzonder.

Maar ik weet echt niet waar mijn twin is en wat ze doet. Maar dat maakt me niet uit.

Vandaag heb ik via een WhatsApp groep wat tips gegeven aan de Reiki groep waar ik zelf baat bij heb gehad en wat ik gedaan heb. Mensen moeten zelf maar kijken of ze daar wat mee doen. Ik weet zelf dat ik op de tweelingzielen groep op Facebook veel gehad heb aan de ervaringen van anderen. Zelf reageer ik nooit op deze groepen. Dus wie weet hoe ik op deze manier kan helpen.

‘Gewoon’ mijn verhaal vertellen en ZIJN.

 

 

 

 

Translate »