Selecteer een pagina
Bangkok

27-3-2021

Reiki 20e dag:

Het voelt goed maar ik zie heel veel licht bij mijn 3e oog. Ik krijg mijn twin niet uit mijn hoofd. Waar ben je? Ik krijg beelden door. Maar klopt dit? Ik weet het niet. Maar het maakt voor mijn proces niet uit waar je bent. Ik ga lekker zelf door.

Maar het wordt wel steeds moeilijker om niet bij je te zijn en geen contact te hebben. Maar het is niet anders.

Gisteravond heerlijk met z’n vieren Thais gegeten. Het is heel fijn om allemaal samen te zijn. Daar geniet ik van.

21 dagen Reiki zijn bijna klaar en ik verheug me ook wel weer op om yoga te gaan doen. Dat mis ik nu toch wel.

Maar het is me te veel als ik het allebei doe. Ik voel me goed en steeds beter. Mijn heupen en mijn hamstrings zijn nog wel een dingetje. Ze zijn stijf maar ik hoop om het met yoga toch weer iets losser te krijgen. Wat moet er nog uit?

Om helemaal vrij te zijn en dat ik kan gaan leven vanuit mijn eigen kern.

Ik heb het gevoel dat ik dat al doe maar blijkbaar nog niet genoeg. Ik ben en voel al wel heel veel liefde en hoop dat dat alleen nog maar meer wordt. Het is niet hopen…Het is weten…Het wordt meer…

 

 

Translate »