Selecteer een pagina
Zuid-Afrika Addo Elephant Park

28-3-2021

Reiki 21e dag:

Vanmiddag is er een terugkombijeenkomst van de Reiki cursus. Ik vond het heel fijn om afgelopen 21 dagen deze Reiki voor mezelf te doen. Ik merk dat ik niet zo van de regels ben (maar dat wist ik al…) Ik doe het meer vanuit mijn intuïtie. Ik deed en doe het ook al bij anderen en ook op afstand. Mijn intuïtie is erg gegroeid en ik vertrouw heel veel op mijn intuïtie en dat voelt heel goed. Zo fijn. Met mijn handen op mijn heupen werd ik wat misselijk (?)

Vanochtend probeerde ik in contact te komen met jou en na een tijdje voelde ik een antwoord en was het heerlijk samen zijn. Het was bijna volledig vanuit onderbuikgevoel en 20 minuten mogelijk met hoofd. Het was heel licht door mijn hele lijf. Wat een genot.

Hoe fijn zou het zijn om samen te zijn. Weet je…ik kan niet wachten…

Echt, ik weet echt wel dat het nu nog niet kan, maar ik zou het wel heel graag willen. Hoe langer we gesepareerd blijven, hoe dichter we naar elkaar toegroeien, hoe sterker we straks samen zijn, dan schuiven we zo in elkaars leven. Ik ben wel benieuwd op welke manier dat gaat gebeuren en wanneer dat gaat gebeuren. Hier denk ik aan gewoon uit nieuwsgierigheid want ik probeer het mijn leven niet te laten beheersen. Maar het is niet makkelijk.

Ik heb echt nog nooit zoveel van iemand gehouden.

Ik heb mijn hele leven en in vorige levens op jou gewacht.

Ik voel me niet meer alleen. ♥

 

 

 

Translate »