Selecteer een pagina
Maastricht Kruisherenhotel

23-3-2021

Reiki 16e dag:

Het was een tweelingzielendag gister. Dat heb ik gevoeld, mijn twin was de hele dag bij mij.

Tijdens mijn uur reiki vloog er een duif keihard tegen mijn slaapkamerraam toen ik tijdens de oefening met mijn handen bij mijn onderbuik was. Ik schrok, raakte een beetje in paniek en moest huilen. Ik werd weer rustig omdat ik Mirah, onze poes aan het uiteinde van mijn bed even zag opkijken en al heel snel weer rustig werd. Waarom zou ik dan bang zijn?… Maar wat wilde deze duif zeggen? Hij/zij vloog tegen het raam en meteen weer weg. Ga met me mee? 

Vannacht een bijzondere heldere droom gehad. Een familielid die in zijn aardse leven priester was, stond naast mij. Het leek of ik een soort inwijding, een doop kreeg maar zonder water. Er waren nog een aantal andere mensen in dezelfde ruimte. Hij kwam boven mij staan met zijn handen op mijn hoofd, op mijn fontanel. Hij duwde mij naar onder en dat voelde heel goed, heel licht, ik zakte heel diep ergens in weg. Het leek een diep gat, een warm bad? Ik weet het niet. Ik ging met mijn hoofd naar onder, terwijl mijn benen naar boven gingen, een soort wiegen. Ik had geen zin om terug te komen, maar ik werd teruggehaald en moest terugkomen. Ik voelde me heel goed en het voelde heel fijn en aangenaam. Hij moest me wel weer terug halen en riep mijn naam. Maar dat was niet mijn aardse naam. Toen ik helemaal terug was voelde ik me heel licht.

Dit voelde voor mij als een kennismaking met entiteiten en vorige levens.

Dit is erg interessant om mee bezig te zijn. Dat zou ik wel meer willen onderzoeken.

Er komen vaker gevoelens naar boven bij bepaalde situaties. Ik heb onaangename gevoelens bij kastelen (daar heb ik niet als prinses geleefd…), ben ik een goedaardige heks geweest? Heb ik in zuidelijke landen gewoond? Ik heb veel gereisd. Ik heb vrijheid nodig gehad omdat ik me niet geaccepteerd voelde. Ben ik een man geweest?

Interessant om eens uit te zoeken, maar misschien komt het gewoon allemaal langs.

Ik ga zo meteen lekker wandelen, voeten op de grond en aarden. Hoe Nederlands gaan we een Klompen pad lopen.

Ik voel me echt steeds minder thuis in Nederland. Nederland is aan het verharden.

Ik had gisteren een opstandige dag. De macht van de politiek, het negatieve nieuws over van alles en nog wat en de negatieve Corona regels. Ik weet nog steeds niet of ik dit vaccin nu al wil…

 

 

Translate »