Selecteer een pagina
Malediven

25-3-2021

Reiki 18e dag:

Bij de keel kwamen tranen, ik voelde een band bij mijn voorhoofd. Alsof ik veel had gedronken, maar ik weet ook dat je je zo voelt als je gehuild hebt. Heeft mijn twin verdriet? Ik voel je verdriet, dit is niet mijn gevoel op dit moment dus het moet dan wel van mijn twin komen. Verdriet dat je niet bij mij kan zijn, verdriet dat ik niet bij jou kan zijn.

Verdriet dat we niet samen kunnen zijn. Dat voel ik.

Ik hoop het met mijn reiki oefeningen een beetje weggenomen te hebben. Het is niet makkelijk.

Divine timing, geduld en vertrouwen.

Het is nog niet onze tijd, maar die gaat wel komen. Is het niet nu, dan is het in een volgend leven. Maar ik hoop nu nog in dit leven.

Ik ben op dit moment veel met vorige levens bezig. In welke landen voelde ik me goed tijdens mijn reizen. In welke landen voelde ik me vrij?

Azië

Japan, sushi

Seychellen, Malediven waren paradijzen, rust, wit zand, blote voeten

Australië, Blote voeten, Aboriginals, krijgers, leven met de natuur

Zuid-Europese landen, warm klimaat, meer licht en veel buiten zijn

Noord-Europese landen zijn mooi, wel veel ruimte maar is voor mij te koud en donker

Waar en wat ben ik geweest in vorige levens?

Interessant om uit te zoeken. Ik kom zo steeds dichter bij mezelf. Wat een bijzondere reis is dit. Ik ben ook heel dankbaar dat ik mijn verhaal met de 2 mensen die de bron zijn van mijn aardse bestaan heb kunnen delen. Zij begrijpen mij. En wat belangrijker is, zij steunen mij.

Weer een stukje verder op mijn pad naar heling.

 

 

Translate »