Selecteer een pagina
Jordanie dode zee

21-3-2021

Reiki  14e dag:

1e dag van de Lente – Licht. Laat het licht maar komen. Ik ben er klaar voor.

Fijne reiki, bij de nek voel ik de warmte van mijn armen bij mijn hart. De armen gloeien heerlijk. Ik probeer mijn kaken zoveel mogelijk te ontspannen. Ik voel mijn heupen en mijn hamstrings beter worden. Ik probeer zoveel mogelijk met mijn handen bij de plek te blijven en niet met mijn hoofd af te dwalen naar iets anders of iemand anders. Maar mijn energie groeit, ik voel me goed.

Vanochtend toen ik wakker werd voelde ik me raar. Er kwam een gedachte bij me op dat ik hoop dat het goed gaat met jou en dat je veilig bent. Ik was onrustig in mijn hoofd; licht ‘fladderen’. Wat is dit? Wat is van mij? Wat is van jou? Ik ben er voor jou, jij was en bent er voor mij.

Ik weet dat we ons eigen pad te gaan hebben.

Maar je bent niet alleen (meer) Ik ben er voor jou en ik zou er ook heel graag in real life voor jou willen zijn. Maar ik weet dat het nog te vroeg is, maar toch. Het is niet altijd makkelijk om niet bij je te zijn. Vanochtend wel weer heerlijk samengekomen.

De hemel♥

Ik ben bezig met de solar plexus / de zonnevlecht. Dit zit in het midden van het lichaam, de balans van alles. Ik voel nu een orgasme door mijn hele lijf. Dit is zo heerlijk, visualiseren en alleen maar denkend aan jouw handen, jouw lijf, jouw gedachten windt me op.

Spirituele orgasmes zijn de hemel.

Ons samenkomen is een kwestie van tijd maar zal de hemel op aarde zijn. Ik kan niet wachten, maar ik moet wachten. Ik heb geduld. Wachten op het universum voor de juiste tijd. Wachten op het goddelijke plan.

Maar ik weet waar ik voor wacht. Geduld ♥

 

 

 

Translate »