Selecteer een pagina
Het oude normaal

22-3-2021

Reiki 15e dag:

Weer een cadeautje voor mezelf. Ik WIL Reiki doen, ik MOET geen Reiki doen. Sommige deelnemers van de cursus schreven via WhatsApp dat ze weinig tijd hebben en voelen dat het moet. Ik voel het absoluut niet als moeten. Ik vind het heel fijn om te doen en het bevestigt alleen maar meer hoe goed ik me steeds meer voel. Ik ben weer een stukje verder in mijn zelfontwikkeling.

Mijn Intuïtie groeit en ik ben steeds vaker bij mijn hogere ZELF. Ik zie steeds meer licht bij mijn 3eoog en ik voel het licht naar binnen gaan. Ik voel steeds minder bij hoe in verband met de Coronaregels het land meer en meer in opstand komt en weer vrij wil zijn. Maar dit is niet de vrijheid waar veel mensen uiteindelijk gelukkig van worden.

Als alles weer opengaat en mensen alles weer kunnen doen gaat het uiteindelijk ook mis. We hebben een hele duidelijke les moeten leren hiervan, maar dit zal bij veel mensen niet gezien zijn.

Wij willen allemaal weer terug naar het oude normaal, maar het oude normaal zal niet meer zijn.

Ik voel me steeds minder thuis in Nederland. Het lijkt een ‘dictatuur’ te worden waar de politiek, de macht alles bepaalt. Fouten maken mag, maar die zo makkelijk van je schouders te laten glijden en weer doorgaan of het allemaal normaal is…pfff

Van laag tot hoog komt in opstand tegen beperking van vrijheid.

Als dit nog lang doorgaat is Nederland straks in 1-2 jaar tijd één groot psychiatrisch centrum… Ik wil hier weg…

Veel mensen hebben niet in de gaten dat het oude normaal de wereld, moeder aarde kapot maakt omdat geregeerd wordt met macht en geld. Hiermee gaan we de wereld niet redden. Geld is nodig maar ook veel meer licht en liefde. Als dit niet gezien wordt heb ik weinig hoop voor de mensheid.

Maar ik ben positief!

Ik hoop echt dat het goed komt en dat we een mooiere wereld krijgen.

We moeten zaadjes blijven planten. Liefde en licht doorgeven door te ZIJN en er voor elkaar te zijn.

 

Translate »