Selecteer een pagina
Mount Kinabalu Borneo

20-3-2021

Reiki 13e dag:

Ik voel warm en zacht, van binnen en van buiten. Hoe heerlijk is dat. De heupen en kaken zijn aan elkaar gerelateerd. Ik heb stijve heupen en probeer mijn kaken meer te ontspannen. Ik voel dat er van alles aan het werken is. Mijn hamstrings (emoties) staan op springen. Heupen, bil, bot vanuit linker 2e teen voelt strak/ kramp. Deze is gerelateerd aan de solar plexus, de wilskracht en ik voel dat dat zich aan het ontwikkelen is, op uitbarsting staat.

Dit gaat niet in een keer veranderen als je zolang (56 jaar) op een bepaalde manier geleefd hebt.

Ik ben niet op een natuurlijke manier omgegaan met mijn lichaam.

Dat systeem kun je niet in 1 dag veranderen, dat kost tijd en geduld.

Maar hoe mooi is het dat je dit allemaal ZELF kunt helen.

Met geduld en tijd en om er heel bewust mee om te gaan… Bewust zijn en vertrouwen op jezelf. De rest gaat eigenlijk bijna vanZELF. Ik voel dat ik nu zit in de fase van balansen.

Alles wat ik weet, voel, moet nu bij elkaar komen en dan is er balans. Dan kan ik stralen als mezelf♥ Ik hoor nu al terug van mensen dat ze me zien stralen en dat ze kracht zien/voelen.

Dat voel ik nu ook echt sterker worden.

LOVE♥

 

 

 

Translate »