Selecteer een pagina
Verzonken stad

7-3-2023

Volle maan. Vrouwelijke energie. Dat betekent dat ik weer wat wakker lig vannacht. Het is prima deze energie. Ik zie alle situaties voor me waarin wij bij elkaar waren in Dubai. Ik voel nu dat die situaties bijzonder waren in energie. Het leek of wij alleen samen waren. Dat alles en iedereen om ons heen wegviel. Alleen wij. Het thuiskom gevoel. Het onbewuste weten. Nu is het bewust weten zonder aards contact. Deze energie is alleen maar sterker en sterker. Wij samen.

Daarna ben ik in Lemuria waar iedereen in liefde en vrijheid samenleefde. Een verzonken stad die langzaam weer boven komt drijven. Daar konden wij samen zijn en samenleven. Dat gaat voor mij en ons weer gebeuren. Leven en werken in liefde met alles en iedereen. Samen met anderen die daar ook voor openstaan. Dit is de stad waar ik wil leven in vrijheid. Ik kan niet meer leven in een verzonken stad. Ik wil leven in een stad boven de grond in en met liefde voor alles dat leeft. Dat is leven in de nieuwe wereld.

Onze ziel gaat zover terug. Iedere keer komen er weer nieuwe stukjes bovendrijven van onze ziel. Herinneringen die ver teruggaan in de tijd. Naar lang vervlogen tijden. Ik word alleen maar steeds enthousiaster over mijn eigen ziel. Een ziel die zoveel informatie kan opslaan. Dit is toch wel bijzonder. Hier had ik bewust geen weet van. Dit alles was ver weggestopt en nu mag ik het opschrijven voor mezelf. Om het te begrijpen voor mezelf.

Translate »