Selecteer een pagina
In Zwolle

21-2-2023

“Ik ben altijd waar ik op dat moment moet zijn. Ik wil nooit meer ergens anders zijn.”

Ik heb me nooit helemaal vrouw gevoeld. Maar ik ben ook geen man. Ik heb een vrouwenlichaam en daarin woont mijn ziel. Dan pas ik in het hokje androgyn. Als ik dat hokje wegdenk en mezelf daar boven plaats ben ik een mens met een hart en ziel. Net zoals ieder ander.

Een mens heeft twee kanten. De linkerkant is de vrouwelijke kant. De rechterkant is de mannelijke kant. De linkerkant wordt aangestuurd door de rechterhersenhelft. De rechterkant wordt aangestuurd door de linkerkant van de hersenen. Hoe mooi is dat lichaam toch gemaakt. Als alles in balans is, is het een mooi functionerend orgaan op deze aarde. In balans. Daar kan een ziel goed in wonen. Als dan alle knoppen in je lichaam het ook nog doen, dat er een mooie fijne energie door kan stromen, ben je een gezegend mens. Dat ben ik. Gezegend met een mooi functionerend lichaam, geest en ziel. Zo kan en wil ik er nog wel een tijdje voor mezelf en voor anderen zijn.

Translate »