Selecteer een pagina
Licht en opladen

17-2-2023

Vannacht weer lang aan de oplaadpaal van energie gelegen. Het bleef maar komen. Hoe veel licht kan een mensenlichaam aan. Wanneer is een mens volledig opgeladen met licht. Kan dat levend op deze aarde? Blijkbaar wel want het blijft maar binnenstromen in mijn lichaam. Het is een lekkere oplading. Deze energie voelt niet meer alleen voor mij maar mag ik gaan delen. Anderen mogen plukken van mijn energie als ze dat willen. Gratis en voor niks. Ik laad mezelf iedere keer weer op met universele energie. Mijn energie kan nooit meer op zijn. Die wordt altijd weer opgevuld. Ook gratis en voor niets. Ik heb alleen nooit geweten dat een menselijk lichaam zoveel lichtenergie zou kunnen verdragen. Maar het kan. Als ik maar goed voor mezelf blijf zorgen. Dan gaat de rest vanzelf. Die energie is er echt voor iedereen. Die is echt universeel. Het is niet van mij, maar stroomt door mij heen. Daar kan ik ook anderen mee vullen met deze lichtenergie. Als harten opengaan kunnen ze met licht gevuld worden. Dan stroomt de energie vanzelf.

Een lichtmens, een lichtwezen zijn en worden. Wil niet ieder mens meer licht in het leven? Zijn we niet altijd op zoek naar het licht? Ik heb het gevonden en zie het licht. Zo kan ik alleen nog maar leven. In het licht, met het licht. Dit licht verspreiden door mijn eigen licht te zijn. Dit gaan mensen zien en voelen. Hoe fijn is dat. Ik ben dankbaar hiervoor. Ik kan niet meer anders. Dit is licht leven. Lang leve het licht.

10:40 Om alle energie die in mijn hoofd zit te legen zoek ik jou toch weer even op. Om de energie te laten zakken en mezelf te ontladen van al die energie. Een orgasme als helende ontladende energie. Ook dit kost niets en is gratis.

 

 

 

Translate »