Selecteer een pagina
Arnhem-Warnsborn

15-2-2023

De ogen als poort naar je ziel. De zon doet zijn werk. Er is zoveel licht aan het doorkomen dat veel mensen dit zullen gaan voelen via hun ogen. Mijn ogen tranen veel op dit moment. Het stroomt. Er zijn giga veel zonnevlammen, zonnestormen. Die hebben hun effect op een menselijk lichaam. Er gaat zoveel meer licht naar de aarde komen waar iedereen mee te maken krijgt.

Wonend in het verre oosten en het midden oosten heb ik jaren een zonnebril gedragen omdat ik het felle licht niet kon verdragen. Nu vind ik het heerlijk om al dat licht te ontvangen. Als je gezond bent kan dit geen schade aanrichten aan je ogen en je lichaam als je verstandig omgaat met het licht van de zon en het verblijf in de zon. Als je al fysieke klachten hebt kun je hier meer last van hebben en krijgen.

De zon, het licht via je ogen dat direct de verbinding is naar je ziel. Dit licht ontvingen wij op Kitebeach in Dubai. Het begin om onze ziel te verlichten met natuurlijk licht. Het licht in ons is de zon in ons. Het licht van de zon wordt feller, het licht in ons wordt sterker. Het licht gaat alleen maar meer en meer schijnen. Vol. Vol in het licht. De zon doet zijn werk. Bij mij, bij ons, bij iedereen die openstaat voor dit licht.

 

 

Translate »