Selecteer een pagina
Aartsengel Michaël

13-2-2023

4:11 Wat is een meester? Wie is een meester? Ben je een meester als je opgelegde kennis door anderen weer doorgeeft aan anderen? Of ben je een meester als je zelfkennis kunt overbrengen op anderen. Alle kennis is tegenwoordig te vinden op internet. Zo kan iedereen zijn eigen meester worden. Door het leven ten volle te leven krijg je de meeste kennis. Kennis die niemand anders jou kan opleggen. Alleen is deze kennis voor veel mensen nog onwennig en niet bekend. De meeste kennis wordt nog steeds opgedaan vanuit het aardse zijn. Daarbij wordt hart en intuïtie vaak afgesloten door dat alle kennis alleen in het hoofd blijft hangen. Als je kennis gaat voelen weet je dat er meer kennis gehaald kan worden. Ook hierover kun je veel lezen op internet. Daar staan veel verhalen en informatie van mensen die andere kennis hebben. Kennis van de andere kant. Toch willen veel mensen niet bezig zijn met die andere kant. Ze willen het alleen hier op deze aarde doen. Als je je verdiept in de kennis van het hogere bewustzijn wordt je leven hier op aarde veel rijker. Alleen maar mooier en vrijer. Deze kennis mag nog veel meer het internet over. Hier kunnen veel mensen nog veel van leren. Leren hoe je meester wordt over je eigen leven. Ook het onderwijssysteem zal een belangrijke rol hierin kunnen gaan spelen. Er zal een grote verandering moeten gaan plaats vinden om dit te veranderen. Jezelf verrijken met alle positieve kennis over groei van bewustzijn van jezelf om een goed mens te zijn en te blijven. Dat is voor mij leven in de nieuwe wereld. Kennis van gevoel, intuïtie en hoger bewustzijn. Dan kun je jezelf ontwikkelen richting een geascendeerde meester. Deze kennis kun je dan overdragen.

8:48 Wat een licht kreeg ik vannacht weer binnen. Ik werd weer volledig in het licht gezet. Eén grote lichtbom. Zo heerlijk en ik omarm het in de wetenschap dat ik alleen maar lichter word en nog meer licht ben en kan uitstralen. Alleen maar door licht te zijn. Dit gebeurt met mij en zal dan ook met jou gebeuren en vervolgens met alle mensen die openstaan voor dit licht.

Ik realiseer me dat dit licht te veel is voor veel mensen op deze aarde en dat zij dit licht niet aankunnen. Zij zullen deze aarde verlaten om in een volgend leven meer licht te kunnen ontvangen. Zoveel licht is niet voor iedereen ook al zou ik dat wel heel graag willen. Dat iedereen dit licht mag ervaren. Dit is zo mooi. Uiteindelijk bepaalt de ziel of je tijdens dit leven op deze aarde levend in het nu, zover mag en kan gaan. Ik ben dankbaar dat ik één van de gelukkigen ben en mag zijn. Licht.

 

 

Translate »