Selecteer een pagina
Dubai Kite beach

9-2-2023

Ik voel jou. We halen een herinnering terug van het moment op Kitebeach in Dubai. De lunch na de wandeling. Daar sloeg de vonk over. Jij bewust. Ik nog onbewust van het proces waar ik in zou gaan. Een zwaar maar mooi proces dat me zoveel heeft gebracht. De energie die ik toen voelde haal ik nu terug. Dat dit kan gebeuren tussen twee mensen. Aantrekkende energie. Werken met deze energie om mezelf te helen zonder dat de ander aards bij mij hoeft te zijn. Wat ben ik blij met jouw energie die ook mijn energie is. Het proces van heling. Mezelf helen. Hoe dicht kun je dan bij jezelf en bij de ander komen. Dichterbij kan niet. Alles staat open naar elkaar in open energie.

Ooit…gaan wij samen terug naar Kitebeach. Drinken samen een cappuccino en eten een salade. Bewust. Totaal bewust van elkaars aanwezigheid. Dan kunnen we elkaar wel recht in de ogen kijken zonder te denken wat er gebeurt. Dit is echt gebeurd. Ook al denkt mijn omgeving nog steeds dat dit niet kan. Zij begrijpen niet dat dit kan. Jij bent nog niet fysiek bij mij. Dat is de enige manier op deze aarde dat mensen denken dat ze een relatie kunnen hebben. Wat je niet ziet is er niet.

Anderen noemen het een relatie met God. Ik heb een relatie met jou via de kosmos, het universum. Noem het God. Maar jij bent toch echt van vlees en bloed. Echt een mens op deze aarde waar ik een relatie mee heb. Ik ben blij met jou. Ik hou van jou. Ik hou van mij.

11:11 Mijn hart. We waren weer lang samen. Ik wilde opstaan maar voelde dat ik moest blijven liggen. Ik werd gevoelsmatig gedwongen om te blijven liggen. Ik voelde dat ik nog iets moest gaan voelen. Na een tijdje werd mijn hart warm van binnen. Het gloeide. Mijn hart en jouw hart verbinden. Jouw hart is mijn hart. Dat voelde ik. Onze harten smolten samen. Dat is wat ik moest voelen en daarom moest ik blijven liggen. Dit warme hart wil ik altijd zo blijven voelen. Dat is echt een heel fijn en warm gevoel. Licht en liefde in dat hart. Dat maakt een hart warm. Het was weer fijn om samen te zijn. Ik ga nu weer verder op mijn eigen pad met weer een warmer hart. Mijn warme hart.

 

Translate »