Selecteer een pagina
Arnhem-Warnsborn

8-2-2023

Gescheiden ben je alleen maar van jezelf. Als je heel bent, ben je nooit meer gescheiden. Niet van jezelf en niet meer van anderen. Een aardse scheiding maakt dat je je gescheiden voelt. Maar als je je niet meer gescheiden voelt, voel je je ook nooit meer gescheiden.

De aardse scheiding is bijna rond. Het is verdrietig dat het zover moest komen. Ik voel het niet als scheiding terwijl het wel een scheiding heet. Voor mij is deze scheiding het pad naar vrijheid. Vrijheid om de liefde te kunnen delen die ik wil delen. Met wie ik dit wil. Zonder voorwaarden.

Ik blijf mijn energie scannen om te voelen waar ik in Nederland wil wonen. Loopafstand van bossen, benedenwoning met voeten op de grond. En rust. Maar het is onbetaalbaar aan het worden en ik wil zo min mogelijk geld in Nederland besteden aan stenen zo dat ik de rest kan gebruiken om in vrijheid te kunnen leven. Dit blijft een ding dat veel in mijn gedachten is op dit moment. Het komt goed. Er komt een fijne plek voor mij om te kunnen zijn en rustig te kunnen werken. Ik heb vertrouwen.

Translate »