Selecteer een pagina
Bossen rond Arnhem

6-2-2023

Het pad van een tweelingstraal is het pad van veel geduld, vertrouwen, loslaten, zijn in het nu en van onvoorwaardelijke pure liefde voor jezelf en voor alle anderen die op jouw pad komen. Niet alleen de pure liefde voor je tweelingstraal. Het is meer en groter dan dat. Het kost veel tijd om dat allemaal in te zien en alle ballast van deze aarde weg te werken. Als dat is gelukt is er alleen nog maar licht en liefde. Voor jezelf maar in dienst van anderen. Met dit licht kun je anderen belichten en aanraken in het hart. Alleen maar door puur liefde te zijn. Niet meer en niet minder. Dit is een fijne wetenschap. Met deze wetenschap zal ik op alle fronten heel goed voor mezelf moeten zorgen. Niemand anders die dat voor mij doet. Dit is leven in de nieuwe wereld. Mijn nieuwe wereld. Die is er en ligt open. Als een heel mooi pad. Dit pad ga ik bewandelen. Voor mezelf en voor anderen.

 

Translate »