Selecteer een pagina
Boven de aarde

4-2-2023

Ik zie de aarde van bovenaf. Ik voel de aarde als een groot schip in de ruimte. Daar zitten veel mensen op. Te veel. Er gaan op allerlei manieren veel mensen afvallen van deze aarde. Er is voor veel mensen geen ruimte meer op deze aarde. Er is alleen nog ruimte voor mensen die in liefde leven vanuit hart en ziel. In eerlijke, zuivere liefde voor jezelf en in eerlijke, zuivere liefde voor een ander. Er is geen ruimte meer voor oorlog. De oorlog in jezelf en de oorlog tegen anderen. Als de oorlog niet stopt is er geen ruimte meer voor een mens. In een volgend leven krijg je weer een kans om je eigen oorlog weg te werken als dat op deze aarde nu niet lukt. Iedereen krijgt altijd een kans en iedereen kan altijd een keus maken om dit aan te pakken. Is het niet nu, dan volgt er een nieuw leven met nieuwe kansen. Ook in dit leven op deze aarde krijg je deze kans. Het is nooit te laat. Pak je eigen oorlog aan en wijs niet en nooit meer naar anderen. Alleen jijzelf kan jezelf veranderen. Niemand heeft schuld aan jouw innerlijke oorlog. Als je al over schuld spreekt, ben je zelf echt de enige die dit aan kan pakken. Met en in liefde. Je hoeft nooit in een slachtofferrol te blijven hangen. Daar word je nooit beter van. Heel jezelf en ga stap voor stap de stilte en de diepte in met jezelf. Het wordt alleen maar beter en mooier. Er is niets mooier dan dat. Jezelf helen is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Translate »