Selecteer een pagina
Senna en Mirah

2-2-2023

Ik stuur weer iemand verder naar het licht die al lang niet meer op deze aarde is. Iemand mag zijn eigen baas zijn in de hemel maar hoeft niet meer de baas te zijn over mensen op deze aarde. Welke jeugd en opvoeding je ook gehad hebt, je mag nooit de baas spelen over een ander. De meerdere zijn van een ander. Je kunt alleen maar de meerdere zijn over jezelf. In liefde. Je opvoeding mag nooit een excuus zijn om jezelf op te leggen aan anderen. Anderen mogen zelf hun keus maken in hun leven en zo vrij leven. Vanuit je opvoeding neem je de positieve dingen mee en de negatieve zijn een les. Daar leer je van. Jij bent de enige die hier iets mee kan. Niemand anders kan dit voor jou oplossen. Jezelf aankijken en diep naar binnen gaan. Luisteren naar je innerlijke stem. Dit is de enige manier om je leven volledig in eigen hand te nemen.

 

Translate »