Selecteer een pagina
Warnsborn

25-1-2023

Ons leven is voor bestemd. Ik hoef alleen maar mijn beste en mooiste leven te leven op deze aarde om een goed leven te leven. Het leven in alle facetten. Negatief en positief. Er moet altijd balans zijn. Als je positiviteit gaat introduceren in je leven kun je negativiteit ombuigen. Een gelukkiger mens worden. Het is een zware klus als ik alleen nog maar positief wil leven. Dan leef ik een verlicht leven. De balans slaat dan door naar het licht. Ik weet dat negatief er nog wel is maar ik geef er geen of steeds minder aandacht aan. Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Als het leven niet voorbestemd is, was ik bij mijn gezin gebleven en zou ik een goed leven hebben. Maar er kwam een ontmoeting die mijn leven 180 graden heeft gedraaid. Ik heb diep in mijn eigen ziel moeten duiken en alle pijn, negativiteit, angst, schuld en schaamte weg moeten werken om een goed en gezond leven te leven. Fysiek, mentaal, geestelijk en spiritueel. Om te zijn en te leven vanuit mijn diepste kern. De bron. Ik mag nu die tweede 180 graden gaan leven zoals het leven voor mij bestemd was en is. Dus voorbestemd.

Het stond in de sterren geschreven dat dit de bedoeling was. Daar heb ik geen invloed op. Het is me overkomen. Ik heb het wel met beide handen aan moeten pakken en hier bewust in moeten duiken. Met lichaam, ziel en geest. Die balans is er nu en ik mag er nu zijn. Er is een grote kracht die we allemaal in ons hebben en waar we altijd op kunnen vertrouwen om je beste leven te leven. De kracht in jezelf en de kracht buiten jezelf. Dit is het ware leven. Dit is ware liefde.

“Ik moet niet denken dat ik bij je wil zijn. Ik moet voelen en weten dat je altijd bij me bent”. Deze zin houdt me al een hele dag bezig en maakt dat ik me goed voel. Zo is het. Het is niet anders.

 

Translate »