Selecteer een pagina
Lichtballen

24-1-2023

Ik zie langdurig lichtballen in mijn hoofd. Ik stuur dit licht vanuit mijn hoofd door naar de rest van mijn lichaam. Zodat er nog meer licht gaat stromen door mijn lijf. Het licht integreren in mijn lijf zodat ik straks helemaal licht kan leven. Dit is een fijn gevoel. Wat zit een menselijk lichaam, geest en ziel die openstaat naar en verbonden is met het universum toch mooi in elkaar. Zo mooi dat je jezelf kunt helen. Voor mij staat of valt het nu wel dat ik volledig vertrouw op het universum zodat ik helemaal mezelf kan zijn. Dat ik altijd verbonden ben waar ik ook ben. Dat is een hele fijne wetenschap. Dit kan nooit meer iemand van mij afpakken. Ik leef. Niet meer overleven, maar leven.

“Ik moet niet denken dat ik bij je wil zijn. Ik moet voelen en weten dat je altijd bij me bent”.

Translate »