Selecteer een pagina
Water

13-1-2023

7:44 Hoeveel waarheid gaat er naar buiten komen? Door de jaren en eeuwen heen is de mens niet de waarheid verteld. Wat wil een mens wel of niet zien en geloven. De energie voelt zwaar, maar ik voel me goed. Toch drukt deze energie ook op mij. Het enige wat ik kan doen is goed voor mezelf zorgen. Rust en balans creëren in mijn eigen leven. Ik kan niemand beschermen van iets waar ik geen schuld aan heb. Ik heb niemand voorgelogen of mensen onjuist bejegend of behandeld. Ik heb geen schuld aan onwaarheden die jaren en eeuwenlang de mensen is verteld. Maar ook ik heb in een onwaarheid geleefd die niet mijn waarheid was. Opgelegd van buitenaf. Niet mogen zijn wie ik zelf was. Nu weet ik wie ik ben en kan ik alleen nog maar mijn eigen waarheid leven. Zijn wie ik ben en helemaal niets van buitenaf meer op laten leggen. De waarheid zit in mezelf en kan niemand anders meer van mij afpakken. Helemaal niemand. Ik leef mijn eigen waarheid. Dat is liefde. Alleen maar liefde en eerlijkheid. De enige echte waarheid.

Water. Let op het water. Wat is er met het water? Drinkwater? Het stijgende water? Moeten we bang zijn voor water? We houden van rustig, mooi, kabbelend, helder en schoon water. Maar blijft dit zo? Hier word ik wel weer even onrustig van. Maar we zullen goed moeten zorgen voor ons water anders gaat het tegen ons gebruikt worden. Ik hou van water en wil me er in mee bewegen. Stijgend water en omhoogkomend water kan ik niet tegenhouden. Daar heb ik geen invloed op. Moeder aarde, de natuur zelf, bepaalt waar zij het water schoon en helder wil laten stromen. Geen mens kan dit veranderen. Ook al denkt de mens van wel. Meegaan met de stroom van schoon en helder water, van binnen en van buiten, is de enige manier om te leven op een nieuwe aarde.

 

 

 

Translate »