Selecteer een pagina
Cambodia Angkor Wat Ta Prohm

6-11-2021

De wereld is mijn habitat. Ik zie en voel de hele wereld. Ik heb ook in het echt veel van deze wereld gezien, visueel tot me genomen. Mijn fysieke lichaam is mijn tempel en kan overal zijn. Ik had last van de wereld, maar ik kan de wereld niet in mijn eentje verbeteren en helen. Ik ben een zaadje op deze grote aardbol. Ik kan alleen mezelf helen en dan wordt de wereld al een iets betere plaats. Voor mij. Door mijn geheelde aardse lichaam kan ik helpen om meer te helen. Door te zijn. Ik hoef daar niet meer de hele wereld voor over te reizen. Dat kan nu door mijn energie te gebruiken, dan kun je grote afstanden bereiken. Tot in het oneindige. Dat is wat ik voel dat er gaat gebeuren in mijn fysieke, aardse nabije toekomst. Maar nu stap voor stap. Werken aan mijn website geeft me naast frustratie dat het niet snel gaat (geduld…) ook veel plezier. Ik ben heel blij om eraan te werken.

‘Wat je niet ziet is er niet, voor mij is dit er wel’. Maar veel mensen op deze aarde zullen mij daarvoor voor gek verklaren. Maar dat maakt mij niet meer uit. Je mag denken wat je denkt daarover; ik weet en voel dat er meer is tussen hemel en aarde. Als er geen fysiek bewijs is, is het geen wetenschap. Wat er met jou en mij gebeurt, is voor mij wetenschap. Dik intuïtief weten. Wij kunnen wetenschappelijk bewijs gaan leveren dat iets wat je niet ziet (energie) er wel is en kan zijn, ook als je niet fysiek bij elkaar bent. Het bewijs dat er meer is tussen hemel en aarde. 

Sinds de klok vorige week een uur terug is gegaan, is er wel wat veranderd in mijn energie. Ik ben ’s avonds heel moe en val in slaap op de bank en ben ’s morgens heel vroeg wakker. Dat kan te maken hebben met nu 3 uur tijdsverschil tussen ons. Maar daar heb ik natuurlijk geen bewijs van…Toch vraag ik me regelmatig af als jij mij opzoekt hoe dat dan zit met dat tijdsverschil. Ik heb je vandaag de hele dag gevoeld in mijn buik, het is weer weekend. Rond 15:00 kon ik je niet weerstaan, bij jou 18:00? Hoe dan, denk ik dan alleen maar.

Maar we gaan gewoon weer verder, maar ik ben soms wel een beetje klaar met deze hele situatie. Ik wil gewoon leven zonder gedoe, zonder tweelingziel.

 

 

Translate »