Selecteer een pagina
Arnhem Zypendaal

5-11-2021

Wat voelt het mooi en bijzonder om de hoogste vorm van liefde te mogen ervaren. De zelfliefde samen met jou.

Ik heb gisteren lang met mijn moeder gesproken. Mijn moeder met alzheimer/dementie staat open voor mijn verhaal. Ik ervaar dit als een heel bijzonder contact van ziel tot ziel. Het voelt als een cadeautje. Ik richt me niet op wat ze niet meer weet en wat ze vergeet, maar op het contact wat we nog wel delen samen. Of ze het een dag later allemaal nog weet, weet ik natuurlijk niet. Ik ben verdrietig om haar zo te zien, ze is alleen maar moe en wil het liefst op bed liggen. Maar regelmatig zegt ze: ‘Maar ik ben er nog’. Ik ben heel dankbaar dat ik bij haar kan zijn.

Ik heb een hele fijne Kundalini Yoga gedaan. Het is zo fijn om mijn hele lijf te voelen. Wat een fysieke klachten had ik voor ik jou ontmoette. Een golferselleboog, darmklachten en heb in Dubai een colonoscopie gedaan, krampen in mijn benen, een gezwel in mijn kies waardoor ik niet meer kon eten en praten toen we eind december 2019 in Australië aankwamen, ik had veel last van mijn heupen en knieën. Mijn lichaam zat helemaal vast en mijn energie stroomde niet. Deze klachten zijn allemaal weg, hoe mooi en bijzonder is dat. Zelfheling. Het is zo fijn om nu gezond te zijn, dat pakt niemand me meer af. Ik wil me meer gaan richten op intuitief eten. Wat voel ik wat ik wil eten?

Er zijn onder mensen veel zorgen. Onder andere de culturele sector heeft het zwaar te verduren. Dit is een sector die zwaar getroffen wordt. In goeie tijden kan er veel geld verdiend worden, maar je zult altijd een buffer moeten inzetten om ook in minder goeie tijden te kunnen overleven. Maar als je deze buffer al hebt opgebouwd wordt deze flink aangesproken omdat deze hele periode langer duurt dan gedacht. Zij voelen zich slachtoffer van de situatie. Maar slachtoffer zijn en voelen maakt je alleen maar ziek. Het is en blijven risicoberoepen en vallen niet onder eerste levensbehoeften. Mensen kunnen overleven zonder deze beroepen. Toch zijn veel mensen hier afhankelijk van maar hebben tijdens deze crisis gezien dat ze toch zullen moeten gaan zoeken naar alternatieven en inventief moeten gaan kijken om wat anders te gaan doen. In goeie tijden kunnen heel veel mensen van jouw talent genieten, maar in minder goeie tijden hebben ze je niet nodig of ben je niet belangrijk. Het blijft uiteindelijk altijd een keus om op deze manier in je levensonderhoud te kunnen voorzien.

Ik voel en zie het licht en dat is omdat ik het voel en zie. De mensen in de buitenwereld kunnen daar niets aan veranderen. Ik ben licht, ik ben mijn gevoel. Ik heb heerlijk gewandeld in de bossen, bomen oordelen niet. Ze staan daar…ze staan daar voor jou en voor mij. Ik hoef een boom niet fysiek te knuffelen om de energie van de boom te voelen. Dat is fijn en daar word ik blij van.

Niets gebeurt voor niets en we zijn allemaal onderdeel in een groter plan. Ik vraag me af hoeveel mensen in de wereld dit voelen en weten. Gaan er nog veel ongezonde gevaccineerde en ongevaccineerde mensen overlijden? Zien wij de waarheid? En wat is de waarheid?

 

 

Translate »