Selecteer een pagina
Arnhem Schaarsbergen

4-11-2021

We zijn met z’n allen, op wereldniveau, in een heel groot toneelstuk beland. De regisseurs hebben het voor het zeggen en verdienen nog steeds het grote geld. Het wordt tijd dat de spelers hun leven in eigen hand gaan nemen en niet zichzelf alles laten opleggen wat ze wordt gezegd. Wordt het niet tijd dat mensen zelf gaan nadenken en bewust gaan leven en vertrouwen op wat voor goed is voor jezelf. Wanneer gaan er meer ogen open met wat er echt gebeurd? Het is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van moeder aarde waar we nog lang niet van af zijn. Dat zullen mensen zelf in moeten gaan zien. Terug naar het “oude normaal” gaat niet meer gebeuren. Wat is normaal? En wat is goed voor jou als mens? En wat is goed voor moeder aarde? Ik ben en zie licht.

Ik lees weer een stuk op Twinflamesguide op Instagram:

“Nee, niet iedereen heeft een tweelingziel, geïncarneerd met elkaar. Om je een tweelingziel te noemen, dat heb je moeten verdienen. Het is een levenslange schoonmaking/cleaning wat mensen refereren aan karma. Het is schoonmaken van bloedlijnen van voorouders, het is transmuteren van donkere energie en raster punten creëren, maar het meeste van alles…Het is een immens spiritueel werk, zielsgroei en intens zoeken van de ziel en helen op diep, diep niveau. Tweelingzielen vullen elkaar energetisch en er zijn verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid, vooruitzichten van het leven of kleine ‘eigenaardigheden in gedrag’ dat ze beiden delen met elkaar. Maar omdat je allebei unieke individuen bent, zullen er ook verschillen zijn. Er zullen aspecten van je twin precies tegenovergesteld lijken, maar jullie individuele eigenschappen en tegenovergestelde kwaliteiten zullen de grote kracht en perceptie zijn die zullen helpen om de relatie te balanceren bij ieder apart als het ego is overstegen. Zoals Yin en Yang. Twins zijn geconnected op zielsniveau. Ze zijn empathisch naar elkaar en voelen elkaar op een manier die voorbij het fysieke gaat. Zelfs op afstand voelen zij elkaar energetisch. Als de een zich bijvoorbeeld depressief voelt, of ziek, kan de ander deze energie oppakken en zich hetzelfde beginnen te voelen. Ze hebben de vaardigheid om elkaars emoties te voelen, zowel blij als verdrietig, van een grote afstand. Vaak ervaren ze gelijkenissen in de energie die ze ontmoeten gedurende dagelijkse activiteiten en evenementen, alsof ze altijd bij elkaar zijn – en dat zijn ze ook! Ze weten vaak wat de ander voelt of denkt, zelfs als de ander geen woord gezegd heeft of geen details heeft gedeeld. Hierdoor komt het dat twins vaak weten dat de ander hem bedriegt of een geheim bewaard. Vaak is het heel moeilijk om iets achter te houden voor je twinflame omdat jullie elkaar kennen en voelen op een diep zielsniveau en kunnen kijken door het valse masker van het ego. Over het algemeen is er een automatische eerlijkheid verweven door de twinflame relatie. Het is alsof je je niet kunt verschuilen/verstoppen van de ander en het is meestal niet nodig om lang in vals ego te blijven”.

 

 

Translate »