Selecteer een pagina
Zonnebloemen in de winter

1-11-2021

Gisteravond een documentaire gekeken over Jomanda. Een medium dat in de jaren ’80 volle zalen trok. Ik ontken haar gave niet, maar alleen denk ik wel dat er toen over grenzen is gegaan van mensen. Mensen raakten buiten zichzelf in het zicht van anderen. Ik denk dat je dit een mens niet aan kan doen. Dit kun je haar verwijten maar ook weer niet. Wie zijn die mensen die zichzelf dit aan laten doen? Ik geloof in haar magnetische kracht, maar ik denk wel dat er ook dollartekens in ogen stonden. Misschien niet bij haar maar dan toch bij mensen om haar heen. Ze is gevlucht naar Canada en niemand hoort meer iets van haar. Is dit dan hoe je wil leven?

Ik volg een serie op Netflix Seks-Love-Goops. Er is een aflevering over energetische (seksuele) handelingen. Ik vind het heel bijzonder om te zien en een aanrader om te kijken. Dat seks niet alleen maar gaat om de daad. Tijdens het kijken naar deze behandeling volgde bij mij een energetisch orgasme zonder dat ik iets deed.

Extra vitamines?

Het wordt winter. Ga ik wel of niet extra vitamines nemen? Ik ben daar op tegen, maar hoe kun je je voeding zo aanpassen dat je voldoende binnenkrijgt? Ik ga dat eens uitzoeken.

Ik voel mezelf niet bijzonder, maar vind wel dat ik een bijzondere reis maak…dus ben ik dan bijzonder? In mijn ogen is ieder mens bijzonder die op deze aarde mag leven. Maar het leven zou wel met wat meer licht en liefde mogen wat mij betreft.

Ik voel mijn buik vanavond en zie jou heel duidelijk voor me. En het blijft maar doorrommelen in mijn buik.

 

 

Translate »