Selecteer een pagina
Mariëndaal

31-10-2021

Neuro-linguïstisch programmeren NLP

Het programmeren van je hersenen. Moet je juist niet je hart en je intuïtie/gevoel opnieuw programmeren? Die kun je zelf niet programmeren, want dat programma is er al. De blauwdruk van je ziel. Kun je hersenen programmeren? Of volgen de hersenen gewoon wat je hart je ingeeft? Ik ben in ieder geval heel blij dat ik nu eindelijk vanuit de bron, mijn blauwdruk mag gaan leven. Het heeft even geduurd op deze aarde, maar hier ben ik dan.

De klok is vannacht een uur teruggegaan naar de wintertijd. Maar wat zegt tijd? Ik heb hier niet zoveel last van want ik volg steeds meer mijn biologische klok. Ook tussen jou en mij is er tijdsverschil. Ons bioritme heeft een aards tijdsverschil, maar energetisch maakt dat niets uit. Gisteravond waren we weer heerlijk samen en heb dat de hele dag in mijn buik gevoeld. Ik vraag me wel af waar je dan bent en met wie? En hoe je dan bij mij kunt zijn. Maar het maakt me eigenlijk niet zoveel meer uit, want ik voel je dan bij mij. Energetisch ben je bij mij, energetisch ben jij mij.

Toch sloeg na ons samenkomen de twijfel weer even toe. Wat als het toch niet zo is? Wat als ik het mezelf toch allemaal heb ingebeeld? Ik weet dat het niet zo is, maar toch voelde het even zo. Hoe zou het toch zijn als we elkaar voor de eerste keer weer zien? En waar zal dat zijn? Dat vraag ik me nu steeds meer af omdat ik voel dat het steeds dichterbij komt. Ik probeer onze eerste ontmoeting te visualiseren. Wat zullen onze eerste woorden zijn? Voorlopig fantaseer ik nog even lekker verder.

Eerst die website maar eens online zetten en daarmee aan de slag gaan. Ik hoop echt dat dit een begin is waar ik later mijn eigen geld mee kan verdienen. Mezelf zijn en mezelf laten zien zonder het gevoel te hebben dat ik gedwongen word. Ik wil geen druk van volgers voelen.

8:45

Wat is een orgasme toch lekker, deze was weer zo diep. Ik voelde dat jij bij mij was en ik dacht aan jouw handen. Ik moest de controle loslaten en voelde zelfs van binnen mijn baarmoeder en eierstokken. Opgewonden worden terwijl ik denk aan jouw handen. Hoe kan dit toch allemaal. Maar we waren weer zo dicht bij elkaar, voelend en denkend en wetend en doen. Het zijn uiteindelijk mijn eigen handen, bij mezelf, denkend aan jouw handen. Terwijl jij natuurlijk dit ook bij jezelf doet. Denk ik, voel ik en dan uiteindelijk dus heel diep samen komen. OMG YES

Dit is toch echt de hemel op aarde. Kon iedereen dit maar meemaken. Dat een orgasme niet alleen iets puur seksueels is. Maar veel meer dan dat. Het is helende liefdes energie. Wat wil een mens nog meer, ik ben happy en ga weer lekker aan een nieuwe dag beginnen.

Mijn reis, mijn waarheid.

Dit neemt niemand mij meer af. Op dit moment lijkt het er wel steeds meer op dat we een weekendrelatie hebben. We komen dan meer bij elkaar als door de week. Hoewel dat dat ook steeds meer wordt.

 

Translate »