Selecteer een pagina
Paranormaal beurs

30-10-2021

Ik heb een ticket geboekt voor een Paranormaal beurs. Hoewel ik niet zo van massale menigten hou ben ik toch nieuwsgierig naar wat daar gebeurt. Ik heb me daar altijd weggehouden maar voel nu dat ik er wel een keer naar toe wil. Voor mij gebeurt er ook wel veel duister binnen deze wereld omdat er toch mensen zijn die hier geld aan willen verdienen. En natuurlijk is daar niets mis mee als dit op een eerlijke op waarheid beruste dienst is die je verleend. Ik ga me laten verrassen.

Ik krijg een opmerking dat ik dingen te positief en niet reëel zie. Ik neem het tot me en voel dat dit alleen nog maar de manier is waarop ik wil leven. Niet leven vanuit angst, maar vanuit liefde. Laat iedereen zijn eigen leven leven. Mij gaat niemand me dit gevoel meer afnemen. Het liefst neem ik iedereen mee op mijn pad die er ook zo over denken. Gezond en vrij leven. Er kan nog van alles op mijn pad komen, het gaat erom hoe ik ermee omga.

Volgen en volgers.

Er zijn veel mensen die mediums volgen. Ik leer veel van deze volgers en degene die zij volgen. Mensen zijn iedere dag weer blij dat ze nieuws tot zich krijgen van een ander. Ontstaat er zo geen afhankelijkheid? Wat is hierin de echte vrijheid? En wat is de waarheid? Maar iedereen heeft hierin zijn eigen pad te bewandelen. Maar het is wel fijn om te zien dat er steeds meer mensen zien wat er aan de hand is en bewuster om willen gaan met hun leven. Maar ik zie ook dat er nog steeds veel angst aanwezig is. Het zijn allemaal stapjes die een mens maakt om dichter bij zichzelf te komen. Maar alle mediums en media die je volgt, wat zegt dat over de waarheid? Wat is de waarheid? Wie vertelt de waarheid? Als jij veel mensen volgt, hoe dicht sta je dan bij jezelf?

Er is echt maar één waarheid. Liefde. De liefde in en van jezelf. Zelfliefde. Dan is er geen oordeel of veroordeel. Leven vanuit je bron, vanuit je eigen waarheid van licht en liefde. Je kunt veel zaken van bovenaf zien, het nieuws in de wereld, maar nog steeds niet bij jezelf zijn. Gaan de meeste mensen dit hoogste plan tijdens hun leven hier op aarde bereiken? Er worden veel zaadjes geplant en steeds meer mensen werken aan zichzelf. Maar leven vanuit vrije ziel en vrije wil betekent dat je door de aller diepste lagen van jezelf moet gaan. Is dat voor iedereen weggelegd? Er is nog te veel duister op deze aarde die een mens beïnvloed. Laat er maar een omslag komen zodat dit voor veel mensen bereikbaar wordt.

Translate »