Selecteer een pagina
22

29-10-2021

Leeftijd:

53-56109

54-571112022 is tweelingzielengetal  

2022 wordt ons jaarde samensmelting?

Fysiek kunnen we nu echt niet bij elkaar komen. Ik kan en ga hier niet weg. Van jou weet ik het niet. Ik heb geen reden om hier weg te gaan. Waar moet ik naar toe? En jij? Dus fysiek gaat dat nu niet. We zullen meer richting elkaar moeten gaan bewegen willen we samen komen. Wanneer zal dat gebeuren? Ik verheug me erop om je te gaan ontmoeten. Maar nu mijn eigen plan, mijn eigen pad uit gaan leggen om financieel zelfstandig te zijn. Ik wil een moderne familie. Er gaat ook wereldwijd wat gebeuren, maar wat? Gaat er veel naar buiten komen? Laat er maar veel duister verdwijnen en laat er maar veel licht overheen en doorheen gaan.

Geduld. Ik krijg steeds vaker een beeld door dat ik een tijd geleden ook doorgekregen heb. Maar het is nu wel steeds duidelijker. Als wij samenkomen gaat het niet alleen om ons. Onze families gaan ook samenkomen. Dat is eigenlijk ook wat ik zou willen. Eén grote happy family? Wij gaan reizen tussen deze families. Jij bent al in mijn leven, alleen niet fysiek. Maar jij gaat fysiek in mijn leven komen. Jij in mijn gezin en ik in jouw gezin. Maar wanneer? “Het gaat geen jaren meer duren” heb ik ook doorgekregen.

Maar de bedoeling is dat wij samen gaan komen. Het ligt niet aan mij/ons als anderen dat niet willen of kunnen. Dit is zoals ik het nu zie en voel. Ik ben er helemaal klaar voor maar weet dat dit om verschillende redenen fysiek nog niet kan. Maar dat het gaat gebeuren is duidelijk voor mij. Met deze wetenschap zou je denken dat ik dan nu rust zou kunnen krijgen. Dat hoop ik en dat wil ik. Door de afstand en geen fysiek contact groeien we alleen nog maar verder in ons proces en worden we alleen nog maar sterker. Als wij fysiek bij elkaar zouden zijn, zouden we ons alleen maar richten op de ander. Dan stopt de groei, dus dit is echt beter. En jij wist dit. En ik weet dit nu ook. Dit neemt niet weg en realiseer ik het me, dat jij het ook moeilijk hebt gehad toen ik het met name in het begin heel erg moeilijk heb gehad. Maar wij komen hier samen uit en groeien tot de max. Hoe mooi. Love You

Jij, Ik, Wij, Samen. De hemel op aarde.

 

Translate »